Myslíte si, že existuje upřímnější radost, než ta škodolibá? Podle amerického režiséra a televizního producenta Jeffa Tremainea zřejmě ne, jelikož si letos pro milovníky šílených kaskadérských kousků přichystal další příspěvek z dílny Jackass rodiny. Nadcházející celovečerní snímek, který rozšíří notoricky známou franšízu, nese název Jackass Forever a zdá se, že rozhodně nehodlá zaostávat za předchozími díly. Nedávno totiž ukázal své kreace v oficiálním traileru od Paramount Pictures, který mimo jiné prozradil i datum premiéry.

Nové ukázky nám umožňují nahlédnout pod povrch nebezpečných žertů, jejichž obětí se stane staro-nový štáb odvážlivců. Jak se dalo očekávat, uvidíme nezlomného Johnnyho Knoxvilla, který vzlétne k oblakům jako lidská dělová koule, avšak nebudou to andělská křídla, díky kterým se odrazí od země. Diváky však čeká celá řada dalších výbušných překvapení – ať už se jedná o záchod, který se promění v raketu, nebo přátelský piknik uprostřed pustiny bombardované vojenskými letouny, o oheň rozhodně nebude nouze. Pokud by vám však nestačily výbuchy, nově přibydou například jedovatí hadi, obří tarantule, elektrické dráty napojené na citlivé zóny a nespočet úderů pěstí do mužských genitálií.

„Natáčení Jackass v tomto věku je v podstatě stejné jako kdykoli předtím, se dvěma velkými rozdíly. Kosti se nám lámou výrazně snadněji a netrvá tak dlouho, než upadneme do bezvědomí,“ říká Steve-O coby zástupce ligy veteránů divokých klukovin, kam kromě Knoxvilla patří také Chris Pontius, Wee Man, Dave England, Ehren McGhehey nebo Preston Lacy. Kromě nich se ale ve filmu objeví i nová krev, kterou tvoří Sean McInerney, Jasper Dolphin, Zach Holmes, Eric Manaka a Rachel Wolfson.

Premiéra snímku Jackass Forever byla několikrát odložena kvůli pandemii koronaviru, nyní konečně míří do kin, kde dorazí v pátek 4. února 2022. Jedná se však o poslední projekt Tremaineovy franšízy, protože původní členové posádky od nebezpečných žertů ustupují. „Cítím se mimořádně šťastný, že jsem využil této šance a stále stojím na nohou, ale že musím přijmout omezení, která přicházejí se stářím,“ zdůrazňuje padesátiletý Knoxvill coby hlavní hvězda kaskadérských čísel.