Seriál Good Omens podle předlohy Neila Gaimana a Terryho Pratchetta, dvou geniálních autorů fantastické literatury, se rozhodně povedl. Ale pokud bychom měli vypíchnout jeden prvek, který byl obzvlášť trefou do černého, tak to bylo herecké obsazení hlavních dvou hrdinů. A to v podobě Davida Tennanta, který ztvárnil démona Crowleyho, a Michaela Sheena, jenž se ujal role anděla Azirafala. V podstatě je to duo takovou britskou verzí anděla Petronela a čerta Uriáše, které známe ze Strachovy pohádky Anděl páně. Původní komediální fantasy předloha z roku 1990 sleduje oba protagonisty na jejich cestě, aby zabránili konci světa. I přestože oba dva stojí se svým morálním kodexem na opačných stranách barikády, mezi Crowleym a Azirafalem se i tak utvoří neobvyklé přátelské pouto. Společně tak musí zabránit prorokované apokalypse, která bude pro lidstvo znamenat konec všech časů. 

Pokud se vám po herecké dvojici již zastesklo, máme pro vás skvělou zprávu. Ovšem tedy za předpokladu, že umíte dobře anglicky. Oba dva představitelé se totiž chystají namluvit své postavy v nejnovější verzi audioknihy, která vyjde již za měsíc. V roce 2015 se fanoušci dočkali nyní již starší verze, kterou namluvil herec Martin Jarvis. V nadcházející verzi, která bude již více zdramatizovaná, se ujme role vyprávěčky herečka Rebecca Front. Není to poprvé, kdy byl k výrobě audioknihy přizván herec z určité filmové/seriálové adaptace. Například Andy Serkis, který ztvárnil Gluma jak v Pánovi prstenů, tak i v Hobitovi, se ke své slavné roli vrátil taktéž prostřednictvím svého působení v novodobé verzi audioknihy. 

Nová audiokniha Good Omens bude dostupná od 2. 11. 2021. Kromě zmíněných dvou představitelů v nich ještě uslyšíme herce jako Katherine Kingsley, Arthur Darvill, Peter Forbes, Gabrielle Glaister, Louis Davison, Pixie Davis, Chris Nelson, Ferdinand Frisby Williams a mnohé další. V budoucnu bychom se měli dočkat i druhé série seriálu.