Minulý rok se na dvojici filmových festivalů ve Spojených státech objevila nízkorozpočtová komedie jménem The Last Movie Ever Made, kterou napsal a natočil filmař Nathan Blackwell. Na světě už také máme oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Hlavním hrdinou příběhu se stává Marshall (Adam Rini), který spolu se zbytkem lidstva zjistí, že nežijí v realitě, ale ve 100 let trvající počítačové simulaci, jež za 30 dní skončí. Což v podstatě znamená konec světa. Kvůli tomu se Marshall vydá na misi dát svému životu konečně nějaký smysl. V rámci toho se rozhodne dotočit svůj „velkolepý“ sci-fi film, na který se původně vykašlal na střední. Musí proto rychle obnovit staré vztahy, navázat nové a sehnat nějaké slušné filmové vybavení, aby mohl své veledílo dokončit. Bude si ale muset pospíšit, protože za měsíc bude všemu konec. Doslova. 

Režisér a scenárista Nathan Blackwell má za sebou například snímek Western X (2016), pak ještě celou řadu různých krátkometrážních titulů.

Dále se ve snímku objeví herci jako Craig Curtis, Dallas Teat, Logan Blackwell, James Hoenscheidt, Christopher Hoenscheidt, Jodie L. Weiss, Cheryl Curtis a Raymond Elliot.

Snímek bude uveden na VOD 7. 5. 2024.