Pokud patříte mezi fanoušky fantasy a nemáte zrovna co číst, nebo prostě jen chcete něco do zásoby, popřípadě podpořit české nakladatele v těžkém období, máme pro Vás tip. České nakladatelství FANTOM Print právě spustilo předprodej na druh díl fantasy série Alex Verus s podtitulem Prokletý od britského autora Benedicta Jacka. Do českého jazyka přeložila Kateřina Niklová.

Hlavním hrdinou je Alex, jenž se proslavil svými věšteckými schopnostmi, kterými dokázal porazit temné mágy. A tak se i přes svou moc snaží nevyčnívat z davu. Do doby, než se dozví o zakázaném rituálu, za pomocí kterého někdo vysává život z magických tvorů. Je dokonce možné, že se časem tento rituál bude provádět i na lidech. Alexe tedy najme Rada, aby tuto záhadu vyřešil. Ne všichni z Rady však chtějí, aby něco o této záhadě zjistil. Alex díky tomu netuší, kdo je přítel, a kdo ne.

Alex Verus 2: Prokletý vydává nakladatelství FANTOM Print v českém jazyce. Datum vydání je stanoveno na 10. dubna/apríla tohoto roku. Pokud byste chtěli ukázku z knihy, vydavatel na stránce produktu nabízí ke stažení velmi štědrou 60 stránkovou ukázku, podle které se určitě rozhodnete, zda si knihu pořídit, či ne. Na eshopu FANTOM Print můžete samozřejmě objednat i první díl z této série s názvem Předurčený, pokud jste ho ještě nečetli.