Náš web oslavil Apríl zprávou o zbrusu nové streamovací platformě, která nemá obdoby. Ano, ve výsledku se jednal o pouhý žertík, tudíž pokud se někdo těšil na onen jednodílný seriál o Killerovi, případně se již začal učit na vstupní test, u jehož nezvládnutí hrozil doživotní ban, případně i smrt, tak má bohužel smůlu. Ale kdo ví! Dny ještě nejsou sečteny, tudíž možná někdy v budoucnu se onen žert přemění v realitu! 

Každopádně jsme v internetových vodách nebyli jediní, kdo se rozhodl si ze svých fanoušků trochu vystřelit. Zde vám proto představujeme menší seznam aprílových žertíků, které se objevily v online popkulturní sféře. 

APRÍLOVÉ ČÍSLO ČASOPISU HOWARD

Známý nezávislý hororový časopis Howard lákal na speciální aprílové číslo, které svým stylem připomíná stará dobrá Bravíčka. Číslo tak lákalo například na pleťové masky, které používá Leatherface ze série Texaský masakr motorovou pilou, případně na „Mega Psychotest“ s Pinheadem ze značky Hellraiser. 

PŘEKLAD MALÉHO NEMA

Českého překladu se slavný komiks Malý Nemo nakonec přeci jenom dočkal! Tedy vlastně… zase ne. I přestože už byl v minulosti několikrát ohlášen. Takto zažertovalo vydavatelství Trystero. 

OBI-WAN KENOBI SE RUŠÍ

Seriál o Obi-Wanovi je pravděpodobně nejočekávanější událostí ze Star Wars univerza. Oficiální facebooková stránka seriálu The Book of Boba Fett, však zažertovala, že se seriál ruší. 

G. R. R. MARTIN VYDAL DALŠÍ DÍL SÁGY SONG OF ICE AND FIRE

Fanoušci slavné fantasy knižní série, ze které vzešel seriál Hra o trůny, už celá léta čekají na další díl. Vydavatelství Tatran proto na apríl zažertovalo s informací, že nová kniha je již nejenom hotová, ale už k ní vzniká i oficiální slovenský překlad. 

VICHRY ZIMY A SEN O JARU SPOJENÉ V JEDNÉ VELKÉ KNIZE A TŘETÍ DÍL NOČNÍHO KLUBU

U G. R. R. Martina ještě zůstaneme, protože na základě jeho slavné série si z internetových uživatelů vystřelilo i české knihkupectví, které oznámilo, že má k dispozici knižní titul jménem Poslední král, v němž jsou spojené oba dva slibované závěrečné díly (Vichry zimy a Sen o jaru) v jednom svazku. S tím taktéž přišlo i oznámení o návratu legendárního Jiřího Kulhánka, který světu představuje další pokračování jeho Nočního klubu. 

DRAČÍ HLÍDKA ZÍSKÁVÁ PRÁVA NA PŮVODNÍ DRAČÍ DOUPĚ. 

Oficiální Facebook české fantasy hry na hrdiny jménem Dračí Hlídka oznámil, že získal práva na původní Dračák. V létě tak měla vyjít nová verze pravidel, která měla nést název Dračí Doupě 1.7. 

NOVÝM DOCTOREM WHO SE STANE JENNA COLEMAN

Česká facebooková stránka populárního seriálu zas oznámila, že legendární Doctor Who (Pán času) našel novou tvář. Tou se měla stát herečka Jenna Coleman. Příspěvek si i trochu zažertoval na úkor Matta Smithe, jednoho z předešlých představitelů slavného seriálového Doctora. 

A TAKY ANDY DAY

Podobnou věc udělal i twitterový účet CBeebies Grown-Ups, který zveřejnil, že příštím Doctorem Who se stane herec Andy Day. 

ANDREW LLOYD WEBBER PRACUJE NA POKRČOVÁNÍ MUZIKÁLU CATS JMÉNEM DOGS

Slavný a uznávaný skladatel a autor muzikálu Cats rozhodně nebyl moc nadšený z pár let staré filmové adaptace. Ta ho dokonce natolik znechutila, že ho to v minulosti dokonce přinutilo pořídit si psa. Na aprílový den se proto rozhodl na svém Instagramu zveřejnit oznámení o pokračování, které ponese název Dogs. 

PŘÍBĚH HRAČEK SE DOČKÁ HRANÉHO REMAKU

Další žertík zas pojednával o tom, že vznikne hraný remake legendárního Příběhu hraček. Roli Woodyho si měl opět zopakovat Tom Hanks (tentokrát naživo), přičemž Buzze Rakeťáka si měl zahrát Jason Statham. 

RYAN REYNOLDS JE OFICIÁLNĚ NÁRODNÍM POKLADEM KANADY

Kanadská federální instituce Library and Archives Canada označila herce Ryana Reynoldse za národní poklad.

,,Jsme potěšeni, že můžeme Ryana Reynoldse počítat mezi naše národní poklady, musíme ho tak za každou cenu ochraňovat.“

A BUDE BRANKÁŘEM ZA WREXHAM

Daily Star Sport na svém Twitteru zažertoval o tom, že hollywoodský herec je také připraven začít v klubu Wrexham hrát jako brankář.

IKONIKCÁ LEGO FIGURKA V ŽIVOTNÍ VELIKOSTI

LEGO na svém oficiálním instagramovém účtu zveřejnilo krátké video, kde představuje repliku ikonické figurky. A to v životní velikosti.

SEBASTIAN STAN V DOSLOVA KAŽDÉM SERIÁLU OD HULU

Oficiální Instagram Hulu zveřejnil příspěvek, ve kterém oznámil, že Sebastian Stan, slavný představitel marvelovského Winter Soldiera, se jaksi objevuje ve všech jejich seriálech.

NA TAHU PŘECHÁZÍ NA DRAČÍ DOUPĚ 2

A na závěr lahůdka od nás. Naši nerdovští pardálové ze skupiny Na tahu zas oznámili, že kvůli traumatizujícím posledním epizodám přecházejí na herní systém Dračí Doupě 2. O důvodech se dočtete na jejich facebookovém příspěvku.

A pokud jste náhodou neviděli naše aprílové video o streamovací platformě Nerdflix X, styďte se!

Ale jelikož vás máme moc rádi, přihodíme ho i sem.

Přečtěte si také: Ryan Reynolds a ,,John Krasinski“ v novém klipu na rodinnou komedii Imaginární přátelé