Na konci příštího měsíce k nám dorazí nový horor, který nám znovu dokáže, že připojovat se k podivným sektám a kultům je opravdu hodně špatný nápad. Snímek ponese název The Aviary, přičemž na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na dvě ženy jménem Jillian (Malin Akerman) a Blair (Lorenzo Izzo), které se rozhodnout uprchnout z drápů tajemného a hrozivého kultu jménem Skylight. A vypadá to, že jejich útěk byl opravdu úspěšný. Nikdo jim totiž není v patách, přičemž jediná větší překážka, kterou budou muset zdolat, je pustá krajina bez civilizace. Je ale jasné, že všechno nebude tak jednoduché. V obou dvou ženách totiž narůstá zvláštní pocit strachu z toho, že je někdo přeci jenom sleduje.

Oním člověkem by mohl být sám Seth (Chris Messina), charismatický a nebezpečný vůdce kultu Skylight, který evidentně nehodlá své bývalé ovečky prchnout. Zdá se ale, že Seth ovládá jakési nadpřirozené schopnosti, které ovlivňují psychiku obou hrdinek. Čím více se od kultu totiž vzdalují, tím více jim leze do mysli. Výsledkem tak jsou nejrůznější halucinace, kterých se obě dvě nemohou zbavit. Věci začnou být obzvlášť vážné poté, co zjistí, že se jim tenčí zásoby jídla. Pokud brzy nenajdou civilizaci, budou nuceny vybrat si mezi dvěma volbami. Buď zvolí smrt, nebo návrat k Sethovi a jeho sektě. Jak ale leze bojovat s nepřítelem, který žije uvnitř vaší hlavy? 

O scénář a režii se postaralo filmařské duo Jennifer Raite a Chris Cullari. Očekávat bychom ale neměli žádnou duchařinu plnou lekaček, údajně se má jednat o horor především psychologický.

Oficiální premiéra je stanovená na 29. 4. 2022.