Ethan Coen nám letos nadělil svůj „sólo“ projekt v podobě filmu Panenky na útěku, na který jsme před nějakým časem udělali recenzi. A i přestože už se svým stejně slavným bráchou Joelem připravuje nový společný titul, se samostatnými filmy ještě neskončil.

Už nějaký čas víme, že pro studio Focus Features připravuje novou komedii jménem Honey Don’t!, ve které v předních rolích uvidíme herce jako Aubrey Plaza (Scott Pilgrim jde na věc), Chris Evans (Ghosted) a Margaret Qualley ze zmíněných Panenek. Natáčení momentálně probíhá v Novém Mexiku. Server Deadline nyní hlásí, že obsazení se rozrostlo o další herecké tváře. 

A je jich celkem dost. V chystané komedii se objeví Charlie Day (Bláznův ráj), Billy Eichner (Bros), Lera Abova (Anna), Jacnier (Gina Yei), Gabby Beans (Boj o moc), Talia Ryder (Peníze těch tupců), Kristin Connolly (Deep Water), Lena Hall (Ledová archa), Don Swayze (Beneath the Leaves), Josh Pafchek (Jak si udělat miminko), Kale Browne (Na pokraji smrti 2), Alexander Carstoiu (Magnolia Flowers) a Christian Antidormi (Protiúder).

Samotný děj se stále drží pod pokličkou, ale údajně se bude jednat o komedii, která bude svým stylem připomínat Panenky na útěku. Takže zřejmě zase další dávka černého humoru a krimi. 

Margaret Qualley by si každopádně měla zahrát soukromou vyšetřovatelku, Aubrey Plaza jakousi tajemnou ženu a Chris Evans zas vůdce kultu. Ethan Coen se stará o režii, scénář zpracovala jeho žena Tricia Cooke.

Film zatím nemá datum premiéry, ale dočkat bychom se ho mohli snad už v první polovině roku 2025.