Režisér Steven Soderbergh je k nezastavení. Ani ne rok po premiéře jeho posledního filmu No Sudden Move nám za necelý měsíc naservíruje další thrillerovou jízdu. A tentokrát s působivým nádechem sci-fi. Studio Warner Bros. tak přednedávnem vydalo trailer na jeho film KIMI, který si můžete pustit výše. Příběh se bude odehrávat ve světě, kterému již zcela vládnou technologie. Obzvlášť populární se stal vynález digitální hlasové asistentky, které se říká KIMI (Obdoba Alexy od Amazonu). KIMI tak plní nejenom funkce jako nákup potravin, vyhledávání věcí na internetu a sestavování rozvrhu, ale taktéž dokáže nahrát a zachytit každý zvuk a obraz z jejího okolí. Díky tomu se vynálezci KIMI stávají v moderní společnosti v podstatě takovým Velkým bratrem. 

Majitelkou KIMI je i mladá streamovací tlumočnice, kterou ztvární herečka Zoë Kravitz. Ta pracuje převážně z domova, protože sama trpí strachem z veřejného prostranství. Během jednoho normálního pracovního dne ale její KIMI zachytí zvuk a obraz násilného zločinu, který se odehrál jen kousek od ní. Z toho zjistí, že jakási žena je v nebezpečí. V rámci toho se tak mladá tlumočnice rozhodne kontaktovat vedení společnosti, ve které pracuje, aby jim zločin nahlásila. Zdá se ale, že jí nikdo nechce věřit. To ji však nezastaví v tom, aby své záchranné mise zanechala. Proto se rozhodne opustit svou komfortní zónu domova, aby zjistila pravdu o tom, co se vlastně stalo. Brzy však zjistí, že její šťourání se v odhaleném zločinu upoutá pozornost nebezpečných skupin, které se ji pokusí zastavit. Mladé ženě tak brzy půjde o život. Co její společnost tají? A jak to všechno souvisí se zločinem, který doma odhalila? 

O scénář k filmu se postaral David Koepp, který je zodpovědný za celou řadu známých trháků, například Jurský park, Mission: Impossible a Válka světů. Ve filmu se taktéž dočkáme herců jako Byron Bowers, Jaime Camil, Erika Christensen, Derek DelGaudio, Robin Givens, Charles Halford, Devin Retray, Jacob VargasRita Wilson. Oficiální premiéra je stanovená na 10. 2. 2022.