Arnold Schwarzenegger se už několik let v žádném větším projektu neobjevil. Že se vám začíná stýskat? Tak to pro vás máme skvělou zprávu, protože hláškujícího představitele Terminátora již příští měsíc uvidíme v chystaném akčním seriálu jménem FUBAR, kde ztvární jednu z hlavních rolí. Netflix se navíc nedávno pochlubil oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Schwarzenegger zde ztvární agenta CIA jménem Luke Brunner, který pravdu o své agentské činnosti drží v tajnosti před svou dospělou dcerou (Monica Barbaro). Samotný začátek upoutávky nám tak dá jasně najevo, že Luke se rozhodně s nikým nepáře. A hezky po terminátorsku se vypořádá se všemi padouchy, kteří ho bláhově podcenili. Ale jelikož už je nějaký čas šedesátník, je čas pověsit svůj agentský kabát na hřebík a začít si užívat důchodu se svými nejbližšími. To ale zmaří naléhavá mise, který už snad skutečně bude tou poslední. 

Luke se bude muset vydat hluboko do nebezpečné a nepřátelské zóny, aby zachránil CIA operativce s přezdívkou Panda. Zároveň se také musí vypořádat se zbraněmi hromadného ničení, jež se chystají použít zlosynové se špatnými úmysly. Luke na misi nakonec kývne, ovšem po to ještě netuší, že na něho čeká opravdu pořádné překvápko. Z Pandy se totiž vyklube jeho výše zmíněná dcera, která pro CIA také pracuje už nějaký ten pátek.

Oba dva tak následně zjišťují, že jejich vztah byl v podstatě jednou velkou lží. Aby ale mohli společně čelit velkému nebezpeční, budou nejdříve muset jeden druhého skutečně poznat. Z traileru je tak zřejmé, že nás čeká spíše odlehčená akční podívaná, která bude plná humoru. Zda bude u diváků skutečně fungovat, což samozřejmě není záruka, se necháme překvapit, ale hláškující Schwarzenegger je rozhodně skvělé lákadlo. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal Nick Santora, který také stál za vznikem známých seriálů jako Lovci lebek (2011), Most Dangerous Game (2020) a především Reacher (2022).

K režii se upsal seriálový veterán Phil Abraham, který například točil epizody pro legendární série jako Rodina Sopránů (1999), Breaking Bad (2008), The Walking Dead (2010) a Orange Is the New Black (2013).

Dále by se vedle Schwarzeneggera měli objevit herci jako Adam Pally, Fabiana Udenio, Fortune Feimster, Jay Baruchel, Scott Thompson, Gabriel Luna a Travis Van Winkle.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 25. 5. 2023.