Už přes dva roky víme, že režisér Robert Zemeckis a scenárista Eric Roth, kteří nám nadělili legendárního Forresta Gumpa (1994), připravují další společný snímek jménem Here. Jednat se bude o adaptaci komiksové série z roku 2014, za kterou stojí Richard McGuire. Nebudou to ovšem jediní umělci ze zmíněného slavného filmu, kteří jsou k projektu upsaní. V adaptaci se totiž objeví jak Tom Hanks, tak i Robin Wright, která ve Forrestovi ztvárnila Jenny Curan.

Ještě v roce 2022, kdy jsme se o připravovaném snímku dozvěděli, byl celý projekt v plenách, nyní ale server Variety hlásí, že se ho dočkáme ještě letos. Snímek by měl premiérovat 27. 11. 2024, nicméně zda to bude platit i pro naše luhy a háje, se necháme překvapit. Na výrobu filmu dohlíží studia TriStar Pictures a Miramax. 

Původní předloha se zaměřuje na jedno specifické místo v jisté místnosti během různých časových období. Komiks tak představil příběhy nejrůznějších jedinců, kteří místnost obývali napříč lety. Here původně začínal jako šestistránkový komiks, který McGuire publikoval v roce 1989, ale v roce 2014 byl rozšířen do plnohodnotného díla.

Chystaná filmová adaptace nám tak představí příběh o lásce, ztrátě, veselí a životě jako takovém. Minulý rok také vyšlo najevo, že Hanks a Wright, kteří by zde měli ztvárnit hlavní role, budou pro film digitálně omlazeni.

Zemeckis si vzal pod palec režii, přičemž Eric Roth se zas postaral o scénář. Dále by se ve snímku měli objevit herci jako Paul Bettany, Kelly Reilly a Michelle Dockery. Prvního traileru bychom se odhadem mohli dočkat už za několik měsíců.