Ke konci jara nám HBO nabídlo slibně vyhlížející seriál jménem Zakletý v čase, který byl adaptací stejnojmenné knihy z roku 2003 od americké autorky Audrey Niffenegger. Poslední epizoda první řady dojela teprve před několika týdny, ale už nyní je jasné, že příběh dál pokračovat nebude. HBO totiž nedávno oznámilo, že seriál ruší. V oficiálním oznámení tak jeho představitelé prohlásili následující:

„Přestože HBO nebude pokračovat s druhou řadou seriálu Zakletý v čase, bylo nám ctí spolupracovat s vypravěčskými mistry Stevenem Moffatem a režisérem Davidem Nutterem. Jsme tak vděční za jejich vášeň, tvrdou práci a péči o adaptaci této milované knihy. Děkujeme také Theovi a Rose a zbytku našeho skvělého obsazení za jejich srdečné výkony, které zcela uchvátily publikum.“

Zatímco u diváků se seriál dočkal poměrně vřelého hodnocení, kritici z něho už zas tolik nadšení nebyli. Dobře vidět je to i na serveru Rotten Tomatoes, kde má seriál od kritiků momentálně 38% a od diváků zas 85%. Jeho celková sledovanost byla poměrně nízká, během šestitýdenního běhu přilákal pouhých 223 000 diváků ve stejný den. Tohle všechno jsou patrně důvody, proč se HBO rozhodlo se seriálem seknout. Příběh se zaměřil na manželský pár, který tvoří Claire (Rose Leslie) a Henry (Theo James). Oba dva jsou do sebe hluboce zamilovaní, nicméně zároveň se musí smířit s faktem, že od sebe budou několikrát odloučeni. Henry v sobě má totiž extrémně vzácnou genetickou anomálii, díky které se různě přesouvá v čase.

Showrunnerem a hlavním scénáristou se stal britský filmař Steven Moffat, který především proslul za tvorbu seriálů jako Doctor Who a Sherlock. O režii všech šesti epizod se postaral David Nutter, který je režisérským veteránem ze seriálu Hra o trůny. Mezi další výkonné producenty patří například Sue Vertue, Brian Minchin a Joseph E. Iberti.