Služba Apple TV+ nedávno zveřejnila trailer na svůj nový komediální seriál, ve kterém se v hlavních rolích představí Jason Segel a Harrison Ford. Jmenovat se bude Terapie pravdou, přičemž na zmíněnou upoutávku se můžete podívat výše.

Ta nám však z hlavního děje nic neodhalí, pouze ukáže veškeré důležité postavy, které se v seriálu objeví. Už nějaký čas ale víme, na co se vlastně můžeme těšit. Příběh by se měl zaměřit na truchlícího psychoterapeuta jménem Jimmy (Segel), který momentálně neprochází úplně nejlepším obdobím. V rámci toho se tak rozhodne dělat něco, co však vůbec nekoresponduje s jeho výcvikem. A to říkám svým klientům úplnou pravdu o tom, co si o nich ve skutečnosti myslí. Překvapivě však tato metoda začne fungovat, přičemž Jimmy začne měnit životy nejen svých klientů, ale i svůj vlastní. 

Velkou roli bude ale v seriálu také hrát Harrison Ford, který zde ztvární doktora Phila Rhodese, Jimmyho staršího kolegu, který je zároveň velice úspěšným psychiatrem. Ani on to však momentálně nemá úplně lehké, protože zrovna nedávno mu byla diagnostikována Parkinsonova choroba, přičemž zároveň se i potýká s určitými trably s rodinou a falešnými přátelskými vztahy. A jeho zhoršující se zdravotní stav tomu rozhodně nepomáhá. Je snad možné, že by Jimmy mohl svou netradiční metodou pomoct i jemu?

Vidět Harrisona Forda hrát v seriálech je poměrně vzácná věc. Dříve totiž účinkoval hlavně v sériích z 60. a 70 let, tedy v době kdy se mu herecká kariéra teprve pořádně rozjížděla. Ale zdá se, že nyní je ochotný seriálové vody dále zkoumat. Mimo jiné ho také uvidíme v nadcházejícím seriálu 1923, který bude prequelem série Yellowstone

Tvůrci a hlavními scenáristy jsou Bill Lawrence, Brett Goldstein a sám hlavní představitel Jason Segel. O režii určitých epizod se postaral James Ponsoldt.

Dále se tak můžeme těšit na herce jako Christa Miller, Jessica Williams, Michael Urie, Tilky Jones a Luke Tennie.

Oficiální premiéra na Apple TV+ je stanovená na 27. 1. 2023.