Režisér Jonas Govaerts, který hned několikrát zabodoval se svými snímky na filmovém festivalu v Sitges, uvede svou ujetě vyhlížející akční jízdu z Belgie jménem H4Z4RD. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Hlavním hrdinou se stává chlapík jménem Noah Hazard (Dimitri 'Vegas' Thivaios), který si nedokáže představit život bez svého milovaného auta. Pro jeho malou Zitu (Mila Rooms) je to kočár, pro jeho ženu Leu (Jennifer Heylen) zas praktický taxík a pro jeho synovce Carlose (Jeroen Perceval), který se právě dostal z vězení, únikové vozidlo. A právě Carlos zorganizuje loupež, která samozřejmě vůbec nepůjde podle plánu. A Noah se poté bude muset postarat o to, aby se z jeho milovaného auta nestal pohřebák. Snímek se již objevil na několika filmových festivalech, na tom v Sitges zvítězil v kategorii Òrbita: Nejlepší film. 

Režijním debutem Jonase Govaertse se stal horůrek Welp (2014), točil také pro seriály jako Tabula rasa (2017) a F*** You Very, Very Much (2021). Scénář zpracoval Trent Haaga (Cheap Thrills).

Dále se ve snímku objeví herci jako Tom Vermeir, Frank Lammers, Monic Hendrickx, Gene Bervoets, Tim Mielants, Emilie De Roo, Alice Toen, Els Olaerts, Michael Van Ostade, Camilia Blereau, Joke De Bruyn, Ludo Mich a Noa Tambwe Kabati.

V amerických kinech se film objeví 10. 5. 2024, snad se ho tedy eventuálně dočkáme i u nás.