Už za dva týdny vstoupí do kin řádně velkolepá podívaná v podobě filmu Godzilla x Kong: Nové imperium, v němž se nám vrátí zpátky na scénu dva slavní filmoví titáni. A jelikož už Warneři začali na určitých trzích prodávat vstupenky, podělili se s námi ještě o jeden trailer, na který se můžete podívat výše.

Kinům bude bezpochyby ještě nějaký ten čas vládnou druhá část Duny a nově vydaná Kung Fu Panda 4, tak se necháme překvapit, zda se je Godzille a Kongovi podaří překonat. I nejnovější trailer každopádně dává jasně najevo, že se můžeme těšit na další pořádně ničivou řežbu, v níž však tentokrát budou dva monstrózní obři spolupracovat. Jejich existenci, stejně tak i existenci lidstva, totiž začne ohrožovat nové nebezpečí, které bude představovat opičí netvor jménem Skar King. Film taktéž přiblíží historii titánů, jejich zrod, tajemství Ostrova lebek a mnoho dalšího. 

O režii se opět postaral Adam Wingard, který natočil i díl předešlý. Na scénáři pracovali Simon Barrett (You're Next ), Terry Rossio (Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly) a Jeremy Slater (Umbrella Academy).

Ve snímku si zahrají herci jako Dan Stevens, Alex Ferns, Brian Tyree Henry, Rebecca Hall, Rachel House, Fala Chen a Kaylee Hottle.

Snímek by k nám měl dorazit 28. 3. 2024.