Stále ještě není jisté, zda se nadcházející čtvrté řady milovaného seriálu The Boys (Banda) dočkáme ještě v roce 2023. Ale žádný strach, i kdyby to bylo až v roce příštím, i letos se můžeme těšit na pořádný nášup brutální superhrdinské podívané. Během podzimu totiž na Amazon Prime Video zamíří seriálový spin-off jménem Gen V, který se nedávno pochlubil prvním oficiálním plakátem. Ten si můžete prohlédnout níže.

Nachází se na něm zbrusu nový superhrdina ve výcviku jménem Golden Boy, jehož si zahraje Patrick Schwarzenegger. A ano, jedná se o jedno z Arnoldových dětí. Jednat by se každopádně mělo o jedince, který překypuje „termonukleární energií a čistým charismatem“. Jak se zdá, Golden Boy bude jednou z největších hvězd Univerzity Godolkin, na které by se měla podstatná část spin-offu odehrávat. Amazon také spustil pro školu webové stránky, které si můžete prohlédnout skrze odkaz ve zdroji článku. 

Jak již bylo řečeno, v seriálu bychom se měli podívat do Univerzity Godolkin, která je určená pro mladé lidi, jejichž životy změnily superhrdinské schopnosti. A samozřejmě se jedná o místo, které vede společnost Vought International, tudíž se v traileru dočkáme i několika starých známých tváří z původního seriálu. Z prvního traileru, který vyšel na konci minulého roku, už víme, že se například vrátí pracovitá, ale věčně ustaraná Ashley Barrett (Colby Minifie), která určitě bude mít zase práce nad hlavu, a bleskurychlý A-Train (Jessie T. Usher).

Příběh by se ale měl patrně zaměřit na nové postavy ze zmíněné univerzity, kteří mezi sebou budou v rámci školního prospěchu soupeřit. Opět by nás tak měla čekat řádně dospělácká podívaná, ve které nebude chybět hodně krve, sexu a intrik. S novým plakátem bychom se tak mohli v brzké době už konečně dočkat nějakého toho pořádného oficiálního traileru. 

Hlavními tvůrci a scenáristy jsou Tara Butters, Michele Fazekas a Craig Rosenberg, který napsal i pár epizod pro první dvě řady původního seriálu.

Těšit se tak můžeme na herce jako Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Sean Patrick Thomas, Shelley Conn, Alexander Calvert, Maddie Phillips, Lizze Broadway a Alexandra Castillo.