Pokud je nějaký seriál, na který může být Amazon opravdu náležitě hrdý, tak je to dospělácká superhrdinská jízda The Boys (Banda), která se k nám v budoucnu vrátí se svou již čtvrtou řadou. A právě ta byla nedávno konečně dotočena. Twitterový účet seriálu to oznámil skrze video ze zákulisí, na které se můžete podívat níže.

V něm Eric Kripke, jeden z tvůrců a hlavních scenáristů seriálu, děkuje jak hercům, tak i celému štábu. Následně pak můžeme zahlédnout hvězdy jako Tomer Capone (Frenchie), Laz Alonso (Mother´s Milk), Jack Quaid (Hughie), Karen Fukuhara (Kimiko), Erin Moriarty (Starlight) a samozřejmě Karl Urban (Billy Butcher).

Seriál tak míří do zapeklitých vod postprodukce, to znamená, že v následujících týdnech bychom se mohli dočkat oznámení o datu premiéry. Čtvrtá řada The Boys každopádně nebude poslední, Kripke před pár měsíci fanoušky ujišťoval, že má dojít i na řadu pátou. Ta sice ještě nemá od Amazonu zelenou, ale vzhledem k popularitě seriálu, která je i nadále solidní, bychom se nemuseli bát. 

A na co se můžeme ve čtvrté řadě těšit? Inu, toť stále otázkou, ale samozřejmě můžeme počítat s tím, že naše partička protagonistů bude pokračovat v boji proti společnosti Vought a Homelanderovi (Antony Starr). Z předchozí sezóny už ale víme, že novou primární antagonistkou by se také mohla stát extrémně nebezpečná Victoria Neuman (Claudia Doumit), ze které se vyklubala pěkná potvora. Ale uvidíme, co přesně nám čtvrtá řada nadělí.

Těšit se každopádně můžeme hned na několik nováčků. Jedním z nich se stane charismatický Jeffery Dean Morgan, hvězda ze seriálu The Walking Dead, který by se mohl stát novým spojencem naší party hrdinů. Dále se také představí dvě nové superhrdinky, jmenovitě Firecracker (Valorie Curry) a Sister Sage (Susan Heyward), které z původních komiksů nepocházejí, obě byly vytvořeny primárně pro seriál. 

Pokud půjde v postprodukci vše podle plánu, čtvrté řady bychom se mohli dočkat už letos na podzim. Ale raději nechceme nic zakřiknout. Stále je totiž možné, že Amazon si ho nechá až někdy na začátek roku 2024. Kromě výše zmíněných se taktéž vrátí Chase Crawford jako The Deep, Jessie T. Usher jako A-Train, Colby Minifie jako Ashley a Cameron Crovetti jako Homelanderův syn Ryan.

Těšit se také můžeme na seriálový spin-off GenV, který by měl vyjít ještě během letoška.