Skoro před rokem jsme se dozvěděli, že netflixovský seriál FUBAR, ve kterém v hlavní roli zazářil starý dobrý Arnold Schwarzenegger, dostane druhou řadu. A zdá se, že se v ní dočkáme jedné známé herecké posily.

Ve druhé sezóně by se měla objevit Carrie-Anne Moss, kanadská herečka, kterou budou mnozí znát především jako Trinity z Matrixu. Už za pár týdnů se také objeví v chystaném Star Wars seriálu Akolytka, který na Disney+ vyjde na začátku příštího měsíce. Co se druhé řady akční komedie FUBAR týče, herečka by si měla zahrát Gretu Nelso, bývalou východoněmeckou špionku, která s Lukem Brunner (Schwarzenegger) sdílí vášnivou historii. 

Jak velká její úloha ve výsledku bude, zatím není známo, ale je možné velice, že se bude jednat o primární záporačku, která začne ohrožovat celý svět. Zmíněný Schwarzeneggerův CIA agent, který během své poslední mise zjistil, že jeho dcera (Monica Barbaro) kráčí v jeho stopách, bude každopádně i nadále hlavním hrdinou příběhu.

Dále můžeme počítat s návratem herců jako Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Jay Baruchel, Aparna Brielle, Andy Buckley, Milan Carter, Fabiana Udenio a Barbara Eve Harris.

Arnold Schwarzenegger před nějakým časem prodělal operaci srdce, na sociálních sítích ale fanoušky ujistil, že druhá řada se začne natáčet ve stanovený termín, který spadal na letošní duben.

Tvůrcem a hlavním scenáristou i nadále zůstává Nick Santora, který také stojí za vznikem sérii jako The Fugitive (2020) a Reacher (2022).