Slavný švédský herec Alexander Skarsgård má už za sebou celou řadu různých filmů a seriálů. Ale znáte to, člověk občas musí také zkoušet nějaké nové věci. A pro herce to častokrát znamená, že si vyzkouší také práci za kamerou.

Server Deadline totiž nedávno informoval o tom, že Skarsgård připravuje natočit psychologický thriller jménem The Pack, který má být zároveň jeho celovečerním režisérským debutem. Hlavní roli by v něm měla ztvárnit talentovaná Florence Pugh, která se proslavila díky filmům jako Slunovrat, Malé ženy a Black Widow. Přední role také ztvární ve velkofilmech Oppenheimer od Christophera Nolana a druhé části Duny od Denise Villeneuvea, které vyjdou příští rok. 

Co se týče thrilleru The Pack, tak bychom se údajně měli dočkat příběhu o skupince zkušených dokumentaristů, kteří se vydávají do vzdálené a nebezpečné divočiny na Aljašce, kde se pokoušejí zachránit druh místních vlků před vyhynutím.

Nějakou dobu poté, co se ze své výpravy vrátí, je čeká prestižní ceremoniál udělování cen, který je určen k jejich poctě za to, co na Aljašce vykonali. Posléze ale začne na povrch vyplouvat strašlivá pravda o tom, co vlastně v oné divočině dělali. A ono temné tajemství pak bude některé nešťastníky stát život. 

Sám Skarsgård, který se naposledy objevil ve velice zdařilém Seveřanovi od Roberta Eggerse, si má údajně ve filmu také zahrát určitou roli, ovšem o ní zatím nic nevíme.

O scénář se postarala Rose Gilroy, která zároveň sepsala připravovanou romantickou komedii Project Artemis se Scarlett Johansson a Channingem Tatumem v hlavních rolích.

Jedním z producentů filmu se má také stát starý dobrý George Clooney. Natáčet by se mělo začít na začátku jara příštího roku, ovšem zatím samozřejmě netušíme, kdy bychom se filmu mohli dočkat v kinech.