Na nedávném udělování Oscarů přišli Florence Pugh a Andrew Garfield bok po boku uvést kategorie Nejlepší původní scénář a Nejlepší adaptovaný scénář. A pokud jste si říkali, že jim to vedle sebe slušelo, pak pro vás máme skvělou zprávu. Oba dva herci by totiž měli ztvárnit hlavní role v chystaném romantickém filmu jménem We Live in Time, na jehož výrobu bude dohlížet francouzská společnost StudioCanal.

O samotném ději zatím nic nevíme, ale údajně bychom se měli dočkat řádně dojemného milostného příběhu, který bude okořeněn špetkou humoru. Takže vlastně standardní romantická komedie. Server Deadline také nedávno informoval o tom, že otěží režie se chopí irský filmař John Crowley, který například natočil pár epizod z druhé řady parádního krimi seriálu Temný případ (True Detective). Výraznou stopu za sebou ale zanechal také ve světě filmu. 

Crowley se proslavil hned svým celovečerním debutem Intermission (2003), za který například dostal Cenu Douglase Hickoxe pro debutujícího režiséra na vyhlašování britských cen BIFA. Dále je zodpovědný za filmy jako Uzavřený kruh (2013), Brooklyn (2015) a Stehlík (2019). Nutno připomenout, že s Andrewem Garfieldem už jednou spolupracoval. A to na skvěle hodnoceném snímku Ten kluk (2007), ve kterém Garfield ztvárnil jednu ze svých úplně prvních rolí. Tak se necháme překvapit, zda jejich znovushledání přinese ovoce.

Andrew Garfield na sebe začal pořádně upoutávat pozornost v roce 2010, kdy se objevil v titulu Sociální síť od Davida Finchera, ale skutečné chvíle slávy zažil poté, co byl obsazen do role nového filmového Spider-Mana. Dnes se může chlubit hned dvěma nominacemi na Oscara, jednu má za válečný snímek Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) a druhý za drama tick, tick...BOOM! (2021).

Oscarovou nominací se může chlubit i sympatická Florence Pugh, která o zlatou sošku Akademie zabojovala v roce 2019 za roli ve filmu Malé ženy. Herečce se na plné obrátky rozjela kariéra teprve před několika lety, zprvu zazářila v titulech jako Král psanec (2018), Souboj s rodinou (2019) a Slunovrat (2019), poté se stala součástí rozsáhlé MCU rodiny, v níž ztvárňuje roli drsňácké Yeleny. Letos ji navíc uvidíme jak ve druhé části filmové Duny, tak i v novém snímku Christophera Nolana jménem Oppenheimer

Film We Live in Time by se měl začít natáčet ještě letos, ale zatím není známo, kdy přesně by mohl dorazit do kin.

V budoucnu bychom se tak mohli dočkat dalších informací o tom, kdo všechno se vlastně k hercům připojí.