Snímek Želvy Ninja: Mutantí chaos už má za sebou první reakce od novinářů, které jsou především velice pozitivní. A přesně tím se chlubí i finální trailer, který nedávno vydalo studio Paramount. Podívat se na něj můžete výše.

Ten nám kromě slibně vyhlížející akce nabídne také povedenou vizuální lahůdku, jež by mohla dočasně ukonejšit diváky, kteří nedočkavě vyhlížejí pokračování filmu Spider-Man: Napříč paralelními světy. Máme před sebou další animovaný hit, který se bude moct připojit jak ke Spideymu, tak i Mariovi? To se dozvíme už velice brzy.

Samotný příběh se bude odehrávat v období, kdy všichni čtyři hrdinové, jmenovitě Michelangelo (Shamon Brown Jr.), Donatello (Micah Abbey), Raphael (Brady Noon) a Leonardo (Nicolas Cantu), ještě nebyli žádnými velkými bojovníky proti hrozbám města, místo toho se jedná o partu puberťáků, kteří čas od času řeší typické teenagerovské věci.

Jednoho dne ale ze svého kanálového brlohu vyjdou po krunýře ozbrojení, aby mohli čelit mocnému zločineckému syndikátu. To ještě ale neví, že celá situace jim krapet přeroste přes hlavu, protože do newyorských ulic ještě k tomu vlítne armáda mutantů. Ty se vší pravděpodobností povede padouch Superfly (Ice Cube), k němuž se připojí ještě Bebop (Seth Rogan) a Rocksteady (John Cena). Mutanti už mají dost toho, jak nad nimi lidé neustále ohrnují nos, proto se jim rozhodnou náležitě pomstít. A je pouze jedna jediná skupina, která je dokáže zastavit.

Paramount každopádně animovanému snímku věří, protože nedávno oznámil, že už chystá nejenom celovečerní pokračování, ale i seriál se dvěma řadami, jenž oba dva díly propojí. 

O režii se postaral Jeff Rowe, který má za sebou známé animované seriály jako Městečko Záhad (2012) a Rozčarování (2018). Scénář zas zpracoval Brendan O'Brien, který se Sethem Rogenem pracoval na obou dvou dílech komedie Sousedi.

Dále se nám ve snímku představí Ayo Edebiri jako April O'Neil, Jackie Chan jako Splinter, Hannibal Buress jako Genghis Frog, Rose Byrne jako Leatherhead, Natasia Demetriou jako Wingnut, Giancarlo Esposito jako Baxter Stockman, raper Post Malone jako Ray Fillet, Paul Rudd jako Mondo Gecko a Maya Rudolph jako Cynthia Utrom.

Oficiální premiéra u nás je stanovená na 3. 8. 2023.