Už za necelé tři týdny vstoupí do našich kin další díl legendárních Mizerů s podtitulem Na život a na smrt, ve kterém se opět vrátí do akce Will Smith jako Mike Lowrey a Martin Lawrence jako Marcus Burnett.

Snímek už také měli možnost zhlédnout první diváci, kteří ho především vychvalují. Těšit se podle všeho můžeme jak na pořádnou nálož akce s dobrým tempem, tak i kvalitní humor, přičemž oba dva zmínění protagonisté se stále skvěle doplňují. Studio Sony se každopádně pochlubilo finálním trailerem, který si můžete pustit výše.

Již zesnulý kapitán Conrad Howard (Joe Pantoliano) je veřejně obviněn z korupce. Mike a Marcus, kteří se jeho jméno snaží očistit, zjistí, že kapitán po sobě zanechal video. V něm odhalí, že člověk, který je zodpovědný za jeho smrt, půjde po krku i oběma hrdinům. Na Mikea a Marcuse tak čeká další dobrodružství, během kterého jim budou v patách jak policejní síly, tak i zločinecké mocnosti a nájemní zabijáci. Podaří se jim z této lapálie dostat i tentokrát? 

O režii čtvrtého dílu se postaralo duo Adil El Arbi a Bilall Fallah, které zrežírovalo i třetí díl Mizerové navždy (2020). Scénář si vzal pod palec Chris Bremmer (Muž z Toronta).

Ze starých známých se ještě vrací zbraňová expertka Kelly (Vanessa Hudgens), její parťák Dorn (Alexander Ludwig) a bývalý záporák Armando Aretas Lowrey (Jacob Scipio). Dále se ve filmu dočkáme herců jako Rhea Seehorn, Ioan Gruffudd, Melanie Liburd, John Salley a DJ Khaled.

Oficiální premiéra je stanovená na 6. 6. 2024.