Superman, Wonder Woman a Aquaman se již dočkali svých vlastních sólových dobrodružství. A nyní je řada na dalším členovi Ligy spravedlnosti, tentokrát na hláškujícím Flashovi, kterého v DCEU ztvárňuje Ezra Miller. Během události DC FanDome jsme se taktéž dočkali prvního traileru, který nám částečně ukázal, co bleskurychlého hrdinu čeká. Zdá se ale, že film o Flashovi učiní něco opravdu hodně odvážného. Podle zdroje od twitterového uživatele, který vystupuje pod přezdívkou MyTimeToShineHello, má údajně nadcházející film zcela smazat veškeré dějství z DCEU filmů režiséra Zacka Snydera. To znamená, že se bude jednat o filmy jako Muž z oceli, Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti a Liga spravedlnosti. 

Nutno ovšem podotknout, že to jsou pouze jen zvěsti, zatím nebylo nic takového potvrzeno. Je ale rozhodně pravděpodobné, že k něčemu takovému dojde. V připravovaném filmu totiž Flash pocestuje zpět do minulosti, aby mohl před smrtí zachránit svou matku. V rámci toho ale dojde k zamotání celé časové linky, tudíž svět, ve kterém se následně objeví, se od toho předešlého bude výrazně lišit. Je tudíž logické předpokládat, že aby se věci mohly řádně napravit, bude muset dojít k určitým změnám, které zatřesou s minulostí předešlých DCEU snímků. Ve filmu se každopádně dočkáme Bena Afflecka v roli netopýřího strážce Gothamu, ovšem nebude to jediný Batman, jehož ve snímku uvidíme. Vrátit se má také Michael Keaton, který Batmana poprvé ztvárnil v roce 1989 ve stejnojmenném filmu Tima Burtona. Mimo jiné se v něm dočkáme i velkých dvou padouchů Supermana, které jsme již mohli vidět ve výše zmíněném Muži z oceli – Generál Zod (Michael Shannon) a Faora-Ul (Antje Traue).  

Mazání dějových linek není v komiksovém světě nic nového, něco podobného například udělala i série X-Men se snímkem X-Men: Budoucí minulost. Tvůrci se taktéž netají tím, že filmová série Cesta do budoucnosti pro ně byla velkou inspirací. Když navíc minulý podzim skončila produkce Flashe, režisér Andy Muschietti prohlásil, že pro fanoušky mají hned několik velkých překvapení. Nic o nich prý říct nemůže, ale údajně nám všem vyrazí dech. Filmu se každopádně dočkáme 4. 11. 2022. Myslíte se, že by ony zvěsti mohly být pravdivé?