Pokud jste si oblíbili drsňácký výraz Millie Bobby Brown při jejím hraní Eleven ve Stranger Things (2016), máme pro vás skvělou zprávu. V budoucnu ho totiž uvidíte znovu v chystaném fantasy filmu Damsel, na který Netflix láká už nějaký ten pátek. V rámci momentálně běžící akce Geeked Week 2023 se platforma pochlubila prvním plakátem, který si můžete prohlédnout níže.

Spolu s plakátem také přišlo oznámení, že streamovací služba představí vůbec první oficiální trailer tuto sobotu, přesněji během živého vysílání v rámci zmíněného Geeked Weeku, které pro vás budeme zde na webu pokrývat. Zcela původně jsme se filmu měli dočkat už letos, nakonec si na něj ale budeme muset počkat až do roku 2024.

A o čem vlastně snímek bude? Millie Bobby Brown zde ztvární mladou princeznu jménem Elodie, která svolí provdat se za krásného prince. Následně ale zjistí, že to všechno byla jedna velká a hrozivá past. Královská rodina ji totiž místo toho poslala strašlivému drakovi, aby mohla splatit dávný dluh.

Elodie je tak uvržena do jeskyně, kde bude muset spoléhat na svůj důvtip a vůli přežít, jinak je s ní amen. Žádný princ na bílém koni ji totiž zachránit nepřijede, z této lapálie se bude muset dostat sama.

O režii se postaral španělský filmař Juan Carlos Fresnadillo, jehož nejznámějším filmem je bezesporu zombie thriller 28 týdnů poté (2007). Scénář zas zpracoval Dan Mazeau (Hněv titánů).

Dále se ve snímku představí herci jako Robin Wright, Angela Bassett, Ray Winstone, Shohreh Aghdashloo, Nick Robinson, Brooke Carter a Mens-Sana Tamakloe.

Film na Netflix dorazí někdy v roce 2024.