Justice League Snyder Cut je bezesporu velká věc na, kterou si spousta z nás přála. A Warneři poslechli nářky fanoušků. To je neobvyklé, protože studia většinou dají jen kino tržby. Najednou geeci zjistili, že mají hlas. No a když to šlo jednou, mohlo by to vyjít i na podruhé. To si alespoň řekli fanoušci, kteří nechtějí promarnit příležitost říct si o svoji oblíbenou značku.

Přečtěte si také: Snyder Cut filmovej Ligy spravedlnosti skutočne uvidíme na HBO Max

ALITA: BATTLE ANGEL

Alita je jednou z těch lépe přijímaných adaptací mangy. Samozřejmě za to může kvalitní předloha Yukity Kishiry, ale scénárista James Cameron s režisérem Robertem Rodriguezem taky odvedli slušnou práci. Film by si zasloužil pokračování už jenom proto, že skončil cliffhangerem. No, Foxové byli odkoupeni Disneym a ten nevypadá, že bych chtěl s touhle značkou pokračovat. Více se zajímá o live action remaky svých animovaných filmů. A tak fanoušci vytvořili kampaň na Twitteru kde chtějí pokračovaní příběhu.

Film vydělal celosvětově 319 milionů dolarů a stál 170 milionů. V těchto číslech asi můžeme hledat klíč k tomu, proč nebylo oznámeno pokračování. Lidé taky na stránce change.org spustili petici, která má v době psaní článku přes 155 tisíc podpisů.

DAREDEVIL

Daredevil, superhrdinský seriál ze světa Marvelu s výbornou choreografií soubojů, se na Netflixu dočkal tří sérií. Sám představitel hlavní role Charlie Cox se vyjádřil, že by se do seriálu velmi rád vrátil. A tak zase fanoušci vyrazili bojovat na Twitter. Tam argumentují dalšími značkami jako Star Trek, Clone Wars, Ježkem Sonicem a samozřejmě Justice League, které byly na přání fanoušků taky obnoveny a vylepšeny. 

STAR WARS POMSTA SITHŮ ROZŠÍŘENÁ VERZE

Na stránce change.org se objevila petice adresovaná samotnému Georgeovi Lucasovi. Chce přivést k životu 4hodinovou verzi třetího Star Wars filmu s podtitulem Pomsta Sithů. Zakladatel petice uvádí, že originální verze byla přes čtyři hodiny dlouhá a George Lucas by nám měl dát verzi, kterou si zasloužíme a je právoplatně naše. „Milujeme demokracii a doufáme, že naše hlasy budou vyslyšeny,“ parafrázuje Palpatinovu filmovou hlášku. „Pokud se tato petice stane virální, získáme neomezenou moc,“ pokračuje s další citací, která proslula díky memům. A dále pak vyzývá Lucase k činům.

Samozřejmě tato petice je míněna jako vtip, ale to, že Lucas měl mnohem více materiálu, který musel sestříhat, je fakt o prakticky každém jeho filmu.

A jaké pokračování nebo režisérskou verzi byste si přáli vy?