Zklamalo vás HBO Max? Na Netflixu stále není nic zajímavého? Žádný strach! Jelikož vás, naše úžasné a milované fanoušky, nadevše milujeme, rozhodli jsme vám představit něco, nad čím se vám vyloženě zatočí hlava úžasem. Náš web totiž zakládá svou vlastní streamovací službu jménem Nerdflix X, která bude vyloženou virtuální biblí popkultury. Koho zajímá nějaký trapný Netflix, jehož název nemá takový správný říz, jako právě slovo NERDFIX. Stejně na něm už nic zajímavého není. S Nerdflixem X na vás však čeká obsah, se kterým se jiné platformy opravdu chlubit nemohou. Pokud si streamovací službu budete předplácet, nabídneme vám tak nejenom nejrůznější novinky a videa ze světa popkultury, ale také i náš vlastní originální obsah.

Těšit se můžete například na nákladný a hvězdně obsazení jednodílný seriál jménem Killer s alternativním názvem The Epic Tale and Wonderous Adventures of Marek Čabák, jenž vychází podle skutečných událostí, ke kterým došlo na Slovensku. Každých pět minut se seriál změní do jiného žánru, čeká vás tak ochutnávka v podstatě ode všeho – komedie, horor, sci-fi, fantasy, rodinné drama a samozřejmě i erotický thriller.

Dále bude na naší platformě možné přehrát veškerá videa od Nerdfixu ve všech jazycích vesmíru. A to včetně těch fiktivních. Zajímalo vás někdy, jak by zněla třeba některá z našich TOPek v kligonštině, elfštině nebo valyrijštině? Tak přesně to vám poskytne naše platforma. Upozorňujeme ale, že černá řeč Mordoru je zatím stále v alfa verzi, přičemž její použití by vás mohlo stát život. Doporučujeme tedy při jejím používání opatrnost.

A to zdaleka není vše! Pokud si začnete Nerdflix X přeplácet ještě tento měsíc, budete se moci pravidelně zúčastňovat Hot Tub Q&A s Geluem a Killerem. A to osobně! Což nás přivádí k tomu, kolik přesně vás bude platforma stát. 

Měsíční předplatné činí 200 Kč, 8 eur nebo 10 milionů rublů. Taktéž je zde možnost vychutnávat si Nerdflix X zcela zdarma, budete ale muset nejdřív podstoupit test z popkultury, který je sestavený z 999 999 999 otázek, přičemž budeme tolerovat pouze 2 špatné odpovědi. Pokud však v testu neuspějete, budeme nuceni vás na celý rok zablokovat a na náš web se nedostanete. Teprve po roce dostanete další pokus. Pokud však odpovíte špatně na více než 10 otázek, usoudíme, že nejste opravdoví fanoušci popkultury, tudíž dostanete doživotní ban. A pokud odpovíte špatně na více než 15 otázek, tak na vás pravděpodobně najmeme nějakého hitmana. Ale věříme, že nic takového určitě nutné nebude!

Nadšení neskrýval ani vedoucí projekt Nerdfix, Marek Čabák, tedy samotný Killer: "Do haj**u, ľudia, vám už úplne hrabe? Poriadne som nespal dva a pol roka, aby sme vôbec rozbehli Nerdfix, ako si asi predstavujete, že budeme zvládať celú streamovaciu platformu? Aj tak sa na to nikto nebude pozerať, a budeme radi za 69 korún, čo nám tam občas niekto z milosti hodí. Vytiahnite si hlavy z prd*le a padajte makať, sakra! Vurhor, napísal si dnes už články? Prečo ešte nemám v systéme žiadne videá? A NIEKTO MI SAKRA DONESTE FOTKY SPIDER-MANA!"

Tak neváhejte! Pokud se chcete považovat za skutečné fanoušky popkultury a našeho webu, Nerdflix X si prostě nesmíte nechat ujít.