V roce 1999 nám tvůrce Simpsonů Matt Groening a jeho tým nadělili zbrusu nový animovaný sci-fi seriál s názvem Futurama, který nedlouho po vydání zaznamenal u diváků ohromný úspěch. A to i přes fakt, že se musel hned několikrát potýkat s kompletním zrušením. Seriál vyprávěl o ňoumovi s dobrým srdcem jménem Fry, který se omylem nechá zmrazit na celých tisíc let, přičemž se následně probudí v New Yorku roku 3000. Následně se tak seznámí jak s atraktivní jednookou mutantkou Leelou, tak i robotickým vožralou Benderem, se kterými tak tvoří ústřední trojici seriálu. Společně následně začnou pracovat v transportní společnosti Planet Express, v rámci čehož na ně čekají různá dobrodružství. Seriál byl původně ukončen v roce 2012, kdy vyšla tehdy poslední sedmá série. Ale pokud se vám po slavném seriálu stýská, tak pro vás máme skvělou zprávu. Futurama se vrací. A to hned s dvaceti novými epizodami. 

Osmou sérii si vzalo pod palec studio Hulu, přičemž na palubě je jak producent a scénárista David X. Cohen, tak i sám Matt Groening. Vrátí se i hlasy některých našich starých známých a milovaných postav. Na osmé sérii tak pracuje Billy West jako Fry, Katey Sagal jako Leela, Tress MacNeille jako Maminka a Leelina matka, Lauren Tom jako Amy Wong, Phill LaMarr jako Hermes Conrad a David Herman, který namluvil celou řadu vedlejších postav.

Že vám tam jedno jméno chybí? Ano, John DiMaggio, který namluvil legendárního Bendera, zatím k projektu upsaný není. Producenti údajně však věří, že se jim podaří dostat herce na palubu, aby si svou ikonickou roli zopakoval. Pokud ale DiMaggio nebude chtít, role Bendera by nakonec měla připadnout někomu jinému. 

Práce na osmé sérii má začít už tento měsíc, přičemž samotné premiéry se dočkáme někdy během roku 2023. Futurama původně běžela od roku 1999 do roku 2003 na stanici Fox. Série následně vyprodukovala několik filmů, přičemž pak následovaly další řady. V roce 2010 se seriál dostal pod palec Comedy Central, ovšem pak byl opět zrušen, tvůrci ale ještě vytvořili „závěrečnou“ sedmou sérii, která měla celý děj uzavřít.

Studio Hulu ale zajistí, že naše oblíbené pardály uvidíme znovu. Jen si na to budeme muset počkat. Těšíte se?