Na akci DC FanDome studia Warner Bros. se objevilo mnoho zajímavých kousků. Jedním z nich je trailer na nový samostatný film s Flashem. Ezra Miller se v této roli poprvé objevil v roce 2015 ve filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti. V roce 2022 však dostane vlastní film. Režírovat ho bude Andy Muschietti (To) a o scénář se postará Christina Hodson (Birds of Prey, Batgirl). Jako Batman se objeví Bruce Wayne Michaela Keatona z filmu z roku 1989.

Přečtěte si také: Joker od DC jako žena? Ano!

Film je založený na známé komiksové události, jež dostala i animované zpracování a taktéž se na ni narazilo ve stejnojmenném seriálu Flash. Jedná se o takzvaný Flashpoint Paradox. Barry Allen (Flash) zde pomocí své nadlidské rychlosti cestuje do minulosti. Při pokusu zachránit svoji matku před smrtí zamotá časovou linku, přičemž se objeví v DC světě tak, jak ho neznáme. Aquamanův domov Atlantis je zde ve válce s Wonder Woman a jejím národem Amazonek. V Gotham City je Bruce Wayne zastřelen a jeho otec Thomas se stane Temným rytířem místo něho. Barry je jediný, kdo si tohle pamatuje, a zůstane na něm, aby věci vrátil do starých kolejí.

Do filmu se jako další verze Batmana vrátí i Ben Affleck. Samozřejmě nemohou chybět Barryho rodiče, které si zahrají Maribel Verdú a Ron Livingston. Flashovu přítelkyni Iris West si zahraje Kiersey Clemons. Film obohatí i Supergirl v podání Sashy Calle. Film by měl dorazit do kin 3. listopadu 2022.