Máte rádi road movie snímky? Tak to byste mohli dát šanci nadcházejícímu dramatu od Amazonu, které ponese název Don´t Make Me Go. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na muže jménem Max Park (John Cho), který momentálně neprožívá nejveselejší chvíle. Před nějakou dobou se s manželkou rozvedl, přičemž momentálně vychovává svou dceru Wally (Mia Isaac), která si prochází nesnesitelnou fází puberty. Maxovi byla ale také nedávno diagnostikována velice vážná nemoc, která pro něho bude možná smrtelná. I přesto se ale rozhodne sbalit kufry a vyrazit na cestu na školní sraz po dvaceti letech. Vezme s sebou i svou dceru, ovšem jeho pravým úmyslem je Wally opět dát dohromady s její matkou v New Orleans.

Ale jelikož s Wally cloumá puberta, nebude to tak snadné. Jeho dcera už navíc začala randit, tudíž Max musí najít nějakou dobrou páku na to, aby ji na cestu vytáhl. Diváky tak čeká dojemný příběh, který zabrouzdá do prohlubujícího se vztahu mezi otcem a dcerou. Max si začíná uvědomovat, že pokud ho má nemoc skutečně eventuálně usmrtit, musí ještě předtím prožít s Wally co nejkrásnější a nejveselejší chvíle. Čeká je tak cesta, která bude bezpochyby krásná, ovšem diváka bude po celou dobu trápit jistá otázka. Bude mít dobrý a uspokojivý konec? Snímek tak zabředne do témat jako rodičovská láska, převzetí zodpovědnosti a vypořádávání se s realitou.

O režii se postarala devětadvacetiletá herečka Hannah Marks, která se podílela na tvorbě filmů jako Banana Split a After Everything. Scénář si zas vzala na starost Vera Herbert, jedna z hlavních scenáristek seriálu Tohle jsme my z roku 2016. Ve filmu se taktéž dočkáme herců jako Kaya Scodelario, Josh Thomson, Otis Dhanji, Stefania LaVie Owen, Mitchell Hope, Jen Van Epps a Jemaine Clement.

Oficiální premiéra je stanovená na 15. 7. 2022.