Dnes, tedy 8. 9. 2022, začínají oslavy události jménem Disney+ Day, v rámci kterých bude na významné streamovací platformě premiérovat řada exkluzivních novinek, například Pinocchio, Tierra Incógnita: Utajená země, Auta na cestách a další. Pokud si ale ještě službu nepředplácíte, ode dneška až do 8:59 h 20. 9. máte k dispozici unikátní zaváděcí nabídku. V rámci oslav bude možné získat první měsíc předplatného pro nové i vracející se předplatitele pouze za 49 Kč. Pokud máte o nabídku zájem, odkaz na registraci najdete ve zdroji tohoto článku. Ale pamatujte, nabídka platí pouze ode dneška do 20. 9., takže se budete muset rychle rozhodnout. 

Po onom měsíci se vám zas začne strhávat aktuální maloobchodní cena, která momentálně činí 199 Kč měsíčně. Taktéž je zde možnost využít zlevněné roční předplatné, které zas činí 1990 Kč, čímž v podstatě ušetříte za dva měsíce. Službu lze samozřejmě kdykoliv během měsíce ukončit. Disney taktéž před několika dny zveřejnil video, které na celou událost láká, podívat se na něj můžete výše.

A na co všechno se ode dneška můžete na Disney+ podívat? Inu, pokud jste fanoušci MCU, tak máte možnost zhlédnout čtvrtého Thora s podtitulem Láska jako hrom. A to rovnou ve formátu IMAX Enhanced. Hned poté se také můžete podívat na Assembled: Jak se natáčel Thor: Láska jako hrom, přičemž název už mluví sám za sebe. Prostřednictvím rozhovorů s herci a členy štábu, plus dosud nezveřejněnými záběry z natáčení i mimo něj, poodhaluje speciál výrobu čtvrtého celovečerního filmu o bohovi hromu. Těšit se můžete i na další díl seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička, která premiéruje právě dnes.

Pokud jste fanoušci Star Wars, určitě si nenechte ujít speciál Obi-Wan Kenobi: Jediův návrat, ve kterém se dozvíme více o návratu jak Obi-Wana Kenobiho a Anakina Skywalkera do Star Wars univerza, tak i Ewana McGregora a Haydena Christensena k jejich ikonickým rolím. 

Dále se ale můžete těšit i na animovanou a dokumentární tvorbu, například na vás čeká seriálový spin-off Auta na cestách, ve kterém budou jednotlivé epizody vyprávět příběhy závoďáka Bleska McQueena a jeho nejlepšího kamaráda Buráka. Budou také k dispozici dokumenty Dospívání od Brie Larson a Epická dobrodružství s Bertiem Gregorym.

Jdete do toho?