Várka parádních zpráv o třetím Deadpoolovi pokračuje. Místo novinek o obsazení se ale tentokrát vrátíme zpět k pravděpodobně největšímu lákadlu filmu, kterým je samozřejmě přítomnost Wolverina v podání Hugha Jackmana. Ten bude ve třetím díle hrát jednu z primárních rolí, přičemž mnozí z nás se už velice těší na to, až s titulním a podobně se regenerujícím antihrdinou změří síly.

Nedávno se k nám dostaly fotky z natáčení, na kterých jsme si mohli prohlédnout samotného Deadpoola v podání Ryana Reynoldse, ovšem fanoušky bezpochyby více zajímá, kterak bude vlastně vypadat slavný člen X-Menů s adamantinovou kostrou.

A pokud mezi ně patříte, tak pro vás máme skvělou zprávu. Venku totiž máme první fotku, na které si můžete navracejícího se Wolverina prohlédnout. Podívat se na ni můžete níže. Na koženou bundu a bílé tílko ale zapomeňte, tentokrát bude mít Logan trochu jiný šatník. 

Ten se bude evidentně podobat tomu, který má i v původních komiksech. Člověk by si řekl, že v hrané verzi by onen Wolverinův tradiční žlutý kostým vypadal na herci směšně, ale zde to překvapivě docela funguje. Může to být ale také tím, že Jackman na sobě zatím nemá onu ikonickou černožlutou masku, na kterou však možná ještě ve filmu dojde. Otázkou samozřejmě také je, zda se bude skutečně jednat o oblek, v němž Wolverina po celou dobu filmu uvidíme, nebo zda nejde jen o nějaký žertík.

Ať už to bude jakkoliv, na jeho setkání s Deadpoolem jsme každopádně velice zvědaví. Jak už dlouho víme, Wolverine nebude jediná známá tvář ze staré marvelovské éry, které se ve filmu dočkáme.

Vrátit by se měl i Ben Affleck pravděpodobně jako Daredevil, Jennifer Garner jako Elektra a možná i členové filmové Fantastické čtyřky z nultých let. Snímek by totiž měl zabřednout do cestování napříč paralelními realitami, v rámci čehož se možná dočkáme návratu i několika dalších X-Menů. 

Podle zpráv od různých insiderů se momentálně zdá, že by se mohla vrátit Halle Berry jako Storm, Famke Janssen jako Jean Grey, James Mardsen jako Cyclops, Patrick Stewart jako Profesor X a Alan Cumming jako Nightcrawler. Vyloučený není ani návrat záporáků jako Magento (Ian McKellen) a William Stryker (Brian Cox).

Do třetího dílu se dále vrátí Morena Baccarin jako Vanessa, Karan Soni jako Dopinder, Stefan Kapičić jako mutant Colossus, Leslie Uggams jako Slepá Al, Rob Delaney jako Peter, Brianna Hildebrand jako Negasonic Teenage Warhead a Shioli Kutsuna jako Yukio.

Oficiální premiéra je stanovená na 2. 5. 2024.