Někdy v budoucnu bychom se měli dočkat nízkorozpočtového krimi hororu jménem Dead Mail, který je jedním z mnoha uvedených filmů na letošní akci SXSW. Na světě už máme i první krátkou upoutávku, kterou můžete zhlédnout výše.

Kdesi ve středozápadních končinách Spojených států se unesenému a spoutanému technikovi jménem Josh (Sterling Macer Jr.) podaří doplazit se až ke vzdálené poštovní schránce, do které se mu podaří na poslední chvíli vhodit krví potřísněnou zprávu, v níž žádá o pomoc. A jeho zvláštní a zpanikařený věznitel Trent (John Fleck) rázem ví, že má problém. A že onu zprávu musí za každou cenu získat. Zpráva se eventuálně dostane na okresní poštu, respektive až na stůl Jaspera (Tomas Boykin), ostříleného a zkušeného vyšetřovatele ztracených dopisů, které posléze vrací odesílatelům. A na toho zcela nevyhnutelně čeká právě setkání s Trentem. Ale proč vlastně Joshe drží v zajetí? 

O scénář a režii se postaralo filmařské duo Joe DeBoer a Kyle McConaghy, které před několika lety debutovalo s thrillerem BAB (2020).

Dále se ve snímku objeví herci jako Nick Heyman, Sarah Dumont, Robert Miano, Suzan Crowley, Mathew Greer, David Gridley, Jessica Treska, Brynn Horrocks a Cornelia Guest.

Film zatím nemá oficiální datum premiéry.