Platforma Vudu příští měsíc uvede zbrusu novou krimi komedii jménem LaRoy, Texas, o kterou se postaral filmař Shane Atkinson. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se bude točit kolem Raye (John Magaro), naprosto obyčejného chlapíka, který vede železářství ve fiktivním městečku LaRoy v Texasu. Jeho manželkou je krasavice Stacy-Lynn (Megan Stevenson), ovšem nedá se úplně říct, že by to mezi nimi klapalo. Pak ale na scénu přijde Rayův kamarád Skip (Steve Zahn), který pracuje jako soukromý detektiv. Ten Rayovi ukáže fotky, z nichž to vypadá, že Stacy-Lynn má milence. Ray se proto následně rozhodne, že si ve svém autě vpálí kulku do hlavy, aby ukončil své trápení.

V ten moment ale k němu nastoupí tajemný muž, který si ho splete s nájemným zabijákem. Ten mu pak předá peníze, aby kohosi zabil. A zoufalý Ray, který ještě před chvilkou plánoval svůj život ukončit, se rozhodne, že práci přijme. Ano, je to jako něco z filmu/seriálu Fargo

Pro Shanea Atkinsona se bude jednat o režijní celovečerní debut. Jako scenárista již pracoval na komedii Lepší než kdy jindy (2019).

Dále se ve snímku objeví herci jako Dylan Baker, Galadriel Stineman, Matthew Del Negro, Brad Leland, Emily Pendergast, Bob Clendenin a Rio Alexander.

V amerických kinech a na službě Vudu se snímek objeví 12. 4. 2024, doufejme tedy, že si eventuálně najde cestu i k nám.