Závěr třetí série populárního seriálu Stranger Things v nás zanechal spoustu otázek o budoucnosti jedné z hlavních postav. Osud policisty Jima Hoppera byl dosti nejasný a diváci si nemohli být jisti, jestli ho vůbec v dalším pokračování ještě uvidí. Teaser z února letošního roku však jasně ukázal, že herec David Harbour oblíbenou postavu ztvární i ve čtvrté sérii. Díky tomuto odhalení se herec konečně mohl vyjádřit k minulosti, ale i k budoucnosti Jima Hoppera. 

A jelikož víme, že někteří z vás seriál ještě neviděli, určitou část rozhovoru skryjeme do spoileru, abychom vám finální moment třetí série zbytečně nezkazili.

“Vždycky jsem cítil, že Jim by měl v určitém smyslu zemřít. Myslím si ale, že tvůrci zde vytvořili něco nádherného, když ho nechali se obětovat a on stejně jako Gandalf Bílý vstal z mrtvých. Smrt však pro Jima Hoppera byla jedinou možností, jak se spojit s jeho dcerou Sarah, která před mnoha lety zemřela na rakovinu.“ 

Každou sezónu jsme viděli trochu jinou stránku Jima Hoppera... v poslední sezóně se stal trochu šílenější a já jsem si opravdu užíval ho hrát,” řekl David na adresu své postavy. “Ve čtvrté sezóně se ale Jim stane podstatně temnější postavou a bude schopen vyjádřit některé z hlubokých a smutných věcí z jeho osobního života, na které poukazovala druhá sezóna.” 

David se ale rozpovídal i o nadcházející sezóně a dle jeho slov bude epická. Těšit se můžeme na hororové pasáže plné děsivých monster, ale také na zábavné akční části, které mají připomínat filmy Indiana Jones. 

V současné době je natáčení nové série pozastaveno kvůli pandemii Covid-19 a zatím stále nikdo netuší, kdy se bude pokračovat. David Harbour však doufá, že se bude natáčet co nejdříve to bude možné.