Fanoušci Dračího prince museli čekat nekonečně dlouho. Věřím, že i některé z nich napadlo, že tato chvíle nenastane. Třetí série seriálu Dračí princ od Aarona Ehasze a Justina Richmonda skončila už v roce 2019! Konečná bitva by podle slov Emmeta Asher-Perrina mohla dokonce konkurovat jakémukoli filmu Pána prstenů. Čekání na pokračování seriálu bylo jistě o to delší. Nová série se však konečně blíží a dočkat se jí budeme moci již v listopadu. O tom, jak daleko je Dračí princ ve svém vývoji nás přesvědčil festival Comic-Con v San Diegu, který odhalil mnohem více informací o tom, co můžeme očekávat. A to včetně prvního oficiálního traileru.

Čtvrtá série Dračího prince nese název The Mystery Of Aaravos (Aaravosovo tajemství). Pojmenována je po jednom z Prvních, tedy Startouch elfů, který zapříčinil mnoho neshod v předchozí sérii. A zde nastává časová mezera mezi třetí a čtvrtou sérií. Od doby, kdy jsme opustili postavy seriálu, uplynuly dva roky. Dva roky, během nichž se Claudia (Racquel Belmonte) snažila přivést svého otce zpět z mrtvých. Nyní se jí to s pomocí Aaravose (Erik Todd Dellums) podařilo, ale jak ukazuje ukázka výše, komplikace tím nekončí. 

Comic-Con ukázal k seriálu mnoho nových informací. A to včetně exkluzivní upoutávky, ve které se nám poprvé představuje nová postava Terry, Claudiin nový přítel. Jak na tuto informaci reagoval nově oživený Viren, na to se můžete podívat níže:

Účastníci Comic-Conu mohli také vidět celou první epizodu čtvrté série. Jak se zdá, Ezran (Sasha Rojen) je na trůnu Katolisu, Z Calluma (Jack De Sena) je nejvyšší mág a Soren (Jesse Inocalla) a Corvus (Omari Newton) slouží jako královi bodyguardi. Rayla (Paula Burrows) je na tajné výpravě, zatímco Janai (Rena Anakwe) a Amaya se snaží obnovit království Sunfire. V nadcházející sezóně se představí také elfové Zemské krve, kteří pocházejí z Dračího lesa. Na více informací si však musíme počkat do listopadu.

Přečtěte si také: Proč hrát hry skrze streamovací platformu? Nejlepší hry, které si zahrajete díky Netflixu

Další dobrou zprávou, kromě tedy všech důkazů, že pokračování Dračího prince se nezadržitelně blíží, je také oficiální odhalení od Netflixu, který dohodl natočení všech sedmi sérií seriálu. Kromě více hodin zábavy to znamená, že i když si budeme muset chvíli počkat, budeme mít postupně k dispozici kompletní příběh Dračího prince ke zhlédnutí!