Všichni víme, že Chuck Norris dokáže mnohé. Tedy pardon, dokáže všechno. Věděli jste například, že měl původně hrát hlavní roli v Mission: Impossible, ale pak byl nahrazen Tomem Cruisem, protože by název filmu nedával smysl? (Kdyby to čirou náhodou někomu nedošlo, tak to je jen vtip) Člověk také musí ocenit, že Norris má sám smysl pro humor a nedělá mu problém střílet si i ze své persony.

Dokázat by nám to měla i chystaná akční komedie jménem Zombie Plane, ve které si zahraje sám sebe jakožto udatného velitele Chucka Norrise. Připojí se k němu ještě americký rapper a herec Vanilla Ice, pro něhož se ve filmu stane Norris moudrým mentorem, který ho vytrénoval ve způsobech akčního hrdinství. Vanilla Ice, který ve snímku také bude ztvárňovat sám sebe, se zároveň postaral o soundtrack celého filmu. 

K oběma hrdinům se také ještě připojí herečka a zpěvačka Sophie Monk (Děsnej doják), která by měla být třetí primární postavou filmu. Podle serveru The Hollywood Reporter to vypadá, že příběh bude vyprávět o tajné vládní organizaci, která rekrutuje celebrity jako speciální agenty, aby mohly společně zachránit lidstvo před hrozícím útokem zombíků.

Producentka Jessica Butland uvedla, že diváci se mohou těšit na řádně divokou jízdu ve stylu 90. let plnou hlášek, která si by si i měla dělat srandu ze zombie žánru. Podle všeho bude mít ve snímku cameo také několik známých herců, tudíž jsme moc zvědaví, co z toho nakonec vyleze. A už se nemůžeme dočkat, až bude venku nějaký ten oficiální trailer! 

O režii se postarali Lav Bodnaruk a Michael Mier, pro které bude film celovečerním debutem. Bodnaruk také zpracoval scénář, na němž ještě pracoval William Strong.

Podle všeho by se ve filmu měli ještě objevit herci jako Teressa Liane, Dan Ewing, Ellie Gonsalves, Ann Truong, Johnny Huang, Joey Vieira, Christine Milo a Mirko Grillini.

Tvůrci budou studiím nabízet snímek příští měsíc, tehdy se snad také dozvíme, kdy přesně bude mít film premiéru.