Pokud si budete chtít během nějakého deštivého víkendu pustit něco hodně nenáročného s fajn obsazením, můžete zkusit dát šanci akčňáku Chief of Station, ve kterém v hlavních rolích uvidíme Aarona Eckharta (Pád Londýna) a Olgu Kurylenko (Vyproštění 2). Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Příběh se bude točit kolem Bena (Eckhart), bývalého člena CIA, jemuž se život začne hroutit poté, co jeho žena, bývalá agentka, zemřela po strašné nehodě. Tedy alespoň Ben se domníval, že se jednalo o nehodu. Jednoho dne totiž obdrží záhadné informace o tom, že vše mohlo být zcela jinak. Ponoří se proto hluboko do zločineckého podsvětí východní Evropy, kde bude muset spojit síly se svým bývalým protivníkem. Společně tak budou muset odhalit nejenom jisté spiknutí, ale také tajemství, které se týká jak Benovy ženy, tak i agentury, pro kterou pracoval víc než 20 let. 

O režii se postaral Jesse V. Johnson, který natočil celou řadu akčňáků, většinou ne úplně dobře hodnocených. Mezi jeho poslední tituly patří Americká spravedlnost a Boudica: Královna válečnice z roku 2023. Scénář zpracoval George Mahaffey.

Dále se ve snímku objeví herci jako Alex Pettyfer, Daniel Bernhardt, Laëtitia Eïdo, Chris Petrovski, Nina Bergman a Josef Cannon.

Snímek bude uveden na VOD 3. 5. 2024.