Známí britští herci Damian Lewis (Ve jménu vlasti) a Kelly Macdonald (Trainspotting) si společně zahrají v chystané upírské komedii jménem The Radleys, kterou uvede Sky Cinemas. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Radleyovi jsou na první pohled zcela normální a ničím unikátní rodinkou. Hlava rodiny Peter (Lewis) a jeho žena Helen (Macdonald) však skrývají temné tajemství. Oba dva jsou totiž abstinující upíři. O této děsivé pravdě se posléze dozví i jejich láskou soužený syn Rowan (Harry Baxendale) a dcera Clara (Bo Bragason), která dříve byla vegankou. Na oba dva samozřejmě upírský život čeká také.

Věci se ale ještě více zkomplikují ve chvíli, kdy přijede na návštěvu Peterovo dvojče Will, hrdý upír, který se zcela poddal svému krvežíznivému životnímu stylu, přičemž chce, aby bratrova rodina učinila totéž. Dokážou se členové rodiny ubránit touze po horké krvi? A nebo do někoho nakonec zaryjí své tesáky? Snímek bude vycházet z knihy Radleyovi – Upíři odvedle z roku 2010, kterou napsal Matt Haig.

O režii se postaral Euros Lyn, který točil pro známé seriály jako Pán času (2005), Šťastné údolí (2014) a Daredevil (2015). Na scénáři pracovali Jo Brand, Matt Haig a Talitha Stevenson.

Dále se ve snímku objeví herci jako Di Martino, Steven Waddington, Shaun Parkes, Jay Lycurgo, Madeleine Power, Freddie Wise a další.

V britských kinech se film objeví 18. 10. 2024, tak uvidíme, zda se dostane i k nám.