Jen několik dní po novém roce se na Netflixu dočkáme seriálové akční komedie jménem Bratři Sunovi, ve které se v jedné z hlavních rolí objeví Michelle Yeoh. Streamovací služba na snímek láká už poměrně dost dlouhou dobu, snad nás tedy čeká kvalitní podívaná se vším všudy. Jistou míru zábavy slibuje i nejnovější oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Zkušený zabiják Charles „Chairleg“ Sun (Justin Chien) se musí vrátit domů poté, co byl jeho otec, šéf mocné tchajwanské zločinecké organizace zastřelen tajemným vrahem. Nyní musí ochránit svou matku Eileen (Michelle Yeoh) a svého naivňoučkého mladšího bratra Bruce (Sam Song Li), pro kterého evidentně nastal čas, aby se stal dalším zabijákem v rodině. 

Showrunnerem a hlavním scenáristou se stal Brad Falchuk, jeden z tvůrců slavné série American Horror Story (2011). O režii jednotlivých epizod se postarali Kevin Tancharoen (Agenti S.H.I.E.L.D.) a Nguyen Viet (Lucifer).

Dále se v seriálu objeví herci jako Highdee Kuan, Jenny Yang, Joon Lee, Alexis Rhee, Johnny Kou, Ron Yuan, Jon Xue Zhang, Chau Long a Susan Song.

Seriál bude na Netflixu premiérovat 4. 1. 2024.