Filmař Brad Falchuk, jeden z tvůrců slavné série American Horror Story (2011), nám krátce po začátku příštího roku nadělí svůj nově vytvořený seriál jménem Bratři Sunovi, ve kterém si jednu z hlavních rolí zahraje Michelle Yeoh. Pokud vám přijde, že v poslední době vidíte tuto sympatickou malajskou herečku téměř všude, tak vězte, že nejste sami.

Objeví se každopádně i v oficiálním traileru, který nám představila letos pořádná netflixovská akce Geeked Week. Na upoutávku se můžete podívat výše. Těšit se můžeme na akční komediální drama, jejímž primárním motivem budou především rodinné vztahy. Už nějakou dobu také víme, o čem vlastně má seriál pojednávat. 

Když je šéf mocné tchajwanské zločinecké organizace zastřelen tajemným vrahem, jeho nejstarší syn, tedy legendární zabiják Charles „Chairleg“ Sun (Justin Chien), míří do Los Angeles, aby ochránil svou matku Eileen (Michelle Yeoh) a svého naivňoučkého mladšího bratra Bruce (Sam Song Li), který o pravdě kolem své rodiny neměl ani potuchy.

Tato trojce však začne bojovat o přežití ve chvíli, kdy se po jejich krcích vydají další zločinecké party. V patách tak budou mít haldu vycvičených zabijáků, kteří se s ničím párat nebudou. A pokud bude chtít celá rodinka přežít, bude muset odložit vzájemné rozpory a naučit se spolupracovat. 

Výše zmíněný Brad Falchuk zastává úlohu showrunnera a hlavního scenáristy. O režii jednotlivých epizod se postarali Kevin Tancharoen (Agenti S.H.I.E.L.D.) a Nguyen Viet (Lucifer).

Dále se v seriálu objeví herci jako Highdee Kuan, Jenny Yang, Joon Lee, Alexis Rhee, Johnny Kou, Ron Yuan, Jon Xue Zhang, Chau Long a Susan Song.

Seriál bude na Netflixu premiérovat 4. 1. 2024.