Vzhledem k tomu, že na chystané univerzum DCU dohlíží James Gunn, lze vcelku bezpečně počítat s tím, že se v něm objeví i filmařův mladší bratr Sean. A nyní to máme potvrzené. Server Deadline oznámil, že Sean Gunn bude v DCU vystupovat jako Maxwell Lord. Zlovolný obchodník, jehož touha po stále větší moci začala růst poté, co získal schopnosti ovládat mysl jiných lidí. Jednat by se každopádně mělo o vychytralého jedince, jehož inteligence by se rozhodně neměla podceňovat.

Otázkou je, kde přesně se Sean Gunn jakožto Maxwell Lord vlastně objeví. Podle serveru bude jeho jméno patrně pouze zmíněno v chystaném snímku Superman: Legacy, který DCU odstartuje. Maxwell z masa a kostí se nám ale zřejmě ukáže až v jiném DCU projektu. Jednu jeho verzi jsme už mohli vidět v DCEU, přesněji ve snímku Wonder Woman 1984 (2020), kde si ho zahrál Pedro Pascal. 

Sean Gunn se každopádně již objevil hned v několika projektech svého staršího bratra. Ve všech třech dílech Strážců Galaxie si zahrál Kraglina, jednoho z Plenitelů, který byl pravou rukou Yondu Udonty. Zahrál si i v Sebevražedném oddílu (2021) a Gunnově komedii Super (2010). Je také upsaný k prvním animovanému DCU seriálu jménem Creature Commandos, kde propůjčí hlas rovnou dvěma postavám, G.I. Robotovi a Weaselovi.

Podle jistých zvěstí by se jeho Maxwell mohl objevit i v plánované sérii, která se změří na chladnokrevnou Amandu Waller (Viola Davis), ale to zatím nemáme potvrzené. 

Co se zbytku obsazení týče, tak už víme, že samotného Supermana si zahraje David Corenswet (Politik, Město patří nám).

Dále se ve filmu představí Rachel Brosnahan (Úžasná paní Maiselová) jako Lois Lane, Nathan Fillion (Firefly) jako Guy Gardner, Isabela Merced (Dora a ztracené město) jako Hawkgirl, Edi Gathegi (X-Men: První třída) jako Mr. Terrific, Anthony Carrigan (Barry) jako Metamorpho a Nicholas Hoult (Renfield) jako Lex Luthor.

James Gunn se si vzal pod palec jak scénář, tak i režii, první klapka by měla padnout během jara příštího roku.

Oficiální premiéra je stanovená na 10. 7. 2024.