Kromě Opičího muže se tento měsíc můžeme těšit na ještě jednu akční jízdu s hrdinou, který se stylem likviduje všechny své protivníky, aby se pomstil. Už za několik týdnů do našich kin dorazí mládeži nepřístupný snímek Boy Kills World, ve kterém v hlavní roli uvidíme Billa Skarsgårda (Vrána). Na světě máme zbrusu nový trailer, na který se můžete podívat výše.

Jak už víme, příběh se bude točit kolem „Chlapce“ (Skarsgård), který je sice hluchoněmý, ale oplývá báječnou představivostí. Právě ten se vydá na cestu kruté pomsty (jak překvapivé) poté, co mu Hilda Van Der Koy (Famke Janssen), pomatená hlava zkorumpované postapokalyptické dynastie, povraždí rodinu. Vnitřní hlas (H. Jon Benjamin) z jeho oblíbené videohry ho přinutí prchnout do džungle, kde ho začne krutě trénovat tajemný šaman (Yayan Ruhian). Aby mohl přežít, naučí se i odezírat ze rtů. A jelikož chce Hildu vidět umírat v bolestech, bude muset rozpoutat krvavá jatka, aby se k ní dostal.

První reakce od kritiků jsou spíše pozitivní, chváleny jsou především zábavné a vtipné akční scény, ale pokulhává příběh. Opět - jak překvapivé.

Režii si vzal pod palec Moritz Mohr, pro něhož bude film celovečerním debutem. Scénář si vzali na starost Arend Remmers (Továrna na sny) a Tyler Burton Smith (Dětská hra).

Dále hrají Jessica Rothe, Michelle Dockery, Sharlto Copley, Brett Gelman, Cameron Crovetti, Andrew Koji, Isaiah Mustafa, Nicholas Crovetti a Frances Sholto-Douglas.

V našich kinech se snímek objeví 25. 4. 2024.