Jednou z nejslavnějších rolí Boba Odenkirka bude už navždy úloha lišáckého právníka Saula Goodmana se seriálu Perníkový táta (2008) a následného spin-offu Volejte Saulovi (2015), před pár lety ale americký herec dokázal, že mu to jde i v akčním žánru. V roce 2021 si zahrál hlavní roli v akčňáku Nikdo, který by se měl někdy v budoucnu dočkat pokračování. Snímek napsal Derek Kolstad, který byl zároveň i hlavním scenáristou prvních tří dílů Johna Wicka.

A server Deadline nedávno odhalil, že filmař a Odenkrik znovu spojí síly pro další společný projekt, kterým bude akčňák jménem Normal. Scénář by už měl mít Kolstad nějaký čas dokončený. A na co se vlastně můžeme těšit? 

Odenkirk si zahraje chlapíka jménem Ulysses, ze kterého se stane dočasný šerif malého a ospalého městečka jménem Normal poté, co předešlý šerif za nepříznivých okolností zemřel. Když ale místní městkou banku vyloupí páreček cizinců, Ulysses dorazí na místo činu, kde začne postupně zjišťovat, že klidné městečko skrývá pod svým povrchem hrozivá tajemství. A zdá se, že do něho jsou zapojení všichni místní občané, od barmana až po kněze. Ulysses, který se dosud soustředil pouze na útěk před démony své minulosti, proto bude muset toto zločinecké spiknutí rozlousknout.

A ano, také nám to krapet připomíná Jednotku příliš rychlého nasazení (2007) od Edgara Wrighta. 

O režii by se měl postarat britský filmař Ben Wheatley, který má za sebou tituly jako Seznam smrti (2011), Rebeka (2020) a Meg 2: Příkop (2023). Zatím ale není známo, kdy přesně se filmu vlastně dočkáme.