Nové šéfy DC filmové divize James Gunna a Peter Safrana čeká příští týden schůzka s generálním ředitelem společnosti Warner Bros. Discovery, kterým je David Zaslav. Tomu by měli předat plán pro následující roky. A podle všeho to vypadá, že v DC nezůstane kámen na kameni.

Můžeme to klidně nazývat Flashpoint Paradoxem, Krizí identity nebo Znovuzrozením. Tedy komiksovými eventy, které značně pozměnily vesmír a vnímání hrdinů v DC Comics. Přesně v této situaci se momentálně nachází dvojice Gunn/Safran. Přichází totiž se stále měnícím se plánem a pomaličku začíná prosakovat směr, jakým se filmová a seriálová divize bude ubírat.

Velké změny pravděpodobně čekají představitelku Wonder Woman, tedy Gal Gadot, a její dvorní režisérku Patty Jenkins. Až doposud bylo počítáno, že tato dvojice pracuje na třetím díle oblíbené amazonky, která vedle Batmana a Supermana patří mezi nejzásadnější DC hrdiny. Nyní se však zdá, že pokračování se konat nebude.

Z vícero zdrojů se ozývá názor, že projekt Wonder Woman 3 je u ledu a v přípravách se nepokračuje. Vize Jenkins nejspíše nesedí do Gunnových plánů. Možná v tom hraje i velká finanční zátěž, kterou obě ženy pro Warner Bros. Discovery představují. Při vydání pokračování by si Gal Gadot měla přijít přibližně na 20 milionů dolarů a Patty Jenkins by se měla vyšplhat na solidních 12 milionů. 

Ovšem ohledně tohoto zatím Warner Bros. Discovery zarytě mlčí. Nicméně konec Wonder Woman lehce naznačila sama Gal Gadot na svém Twitteru. Kde děkovala fanouškům a řekla, že je vděčná za to, že měla možnost hrát tak ikonickou postavu. Následně fanouškům napsala, že se nemůže dočkat nové kapitoly. Otázkou zůstává, jestli to znamená opravdu konec Wonder Woman, případně její novou reinkarnaci, která by zapadala více do plánů nového vedení.