Za necelý měsíc se v českých kinech objeví zbrusu nový snímek talentovaného filmaře Matthewa Vaughna jménem Argylle: Tajný agent. Ano, britský režisér a scenárista se konečně odlepil od své filmové série Kingsman, aby nám mohl nadělit také něco jiného. A jsme na to moc zvědaví, protože oficiální trailer nevypadá vůbec špatně. Ten každopádně odhaluje i hvězdné obsazení, které se skládá ze samých známých tváří. Ty nejdůležitější nám představí i zbrusu nová série plakátu, které si můžete prohlédnout níže.

Hlavní dějová linie se točí kolem Elly Conway (Bryce Dallas Howard), introvertní spisovatelky, která se proslavila známou sérií knih o tajném agentovi jménem Argylle (Henry Cavill). Její život se ale obrátí vzhůru nohama, když zjistí, že se jí pokouší zabít mocná zločinecká organizace. Naštěstí na scénu přichází i tajemný chlapík a velice schopný špion jménem Aidan (Sam Rockwell), který Elly a její roztomilou kočičku jménem Alfie začne chránit. 

Vaughn je také zodpovědný za snímky jako jako Hvězdný prach (2007), Kick-Ass (2010) a X-Men: První třída (2011). O scénář se postaral Jason Fuchs, který napsal dobrodružnou fantasy Pan (2015) a thriller Stíny mezi námi (2018).

Dále se ve snímku objeví herci jako Samuel L. Jackson, Catherine O'Hara, Bryan Cranston, John Cena, Dua Lipa, Ariana DeBose a Rob Delaney.

Oficiální premiéra je stanovená na 1. 2. 2024.