Jelikož nám nedávno skončila stávka herců, v následujících týdnech a měsících bychom měli konečně dostat nějaké pořádné informace o obsazení k chystanému MCU rebootu Fantastické čtyřky. Na palubě už bychom měli mít Pedra Pascala (Mandalorian), který nakonec ztvární Reeda Richardse, vůdce celého týmu, který vystupuje pod superhrdinským jménem Mr. Fantastic.

Známý insider Daniel Richtman ale nedávno odhalil poměrně zajímavé zvěsti. Zdá se, že Marvel by do Fantastické čtyřky rád dostal i talentovanou herečku Anyu Taylor-Joy, která v posledních letech zazářila v titulech jako Poslední noc v Soho (2021), Seveřan (2022) a Menu (2022). Podle Richtmana by měla herečka s Marvelem momentálně jednat o tajemné roli, která by měla být údajně záporná

S tím by mohly souviset další zvěsti, se kterými zas před nějakým časem přišel Richtmanův insiderský kolega Jeff Sneider. Podle něho chystá Marvel představit nového Silver Surfera, známého sluhu mocné entity jménem Galactus, kterou by zas měl ve snímku ztvárnit Javier Bardem (Tahle země není pro starý), ovšem to ještě stále není potvrzené. Sneider ale uvedl, že Silver Surfera by si tentokrát měla zahrát žena. Je tedy možné, že Anya Taylor-Joy jedná právě o této roli? To se holt budeme muset nechat překvapit.

Je také možné, že herečka ztvární jiného Galactova posla, protože jich bylo hned několik. Norrin Rad jakožto Silver Surfer byl sice asi nejznámější, ale z vyloženě ženských poslů zde ještě máme mimozemšťanku Lambda-Zero, která je taktéž známá pod jménem Stardust, a pak ještě pozemšťanku Frankie Raye, alias Nova, která se ke Galactovi připojila, aby zachránila Zemi. Kdo ví, možná Marvel díky herečce vdechne život jedné z nich. 

Co se zbytku hrdinského týmu týče, očekává se, že do zbylých rolí budou obsazeni Vanessa Kirby (Mission: Impossible Odplata - První část) jako Sue Storm, Joseph Quinn (Stranger Things) jako Johnny Storm a Ebon Moss-Bachrach (Andor) jako Ben Grimm. Stále ale čekáme na nějaké potvrzení od Marvelu.

Režie se ujme Matt Shakman, který natočil také všechny epizody seriálu WandaVision (2021). Scénář si vzal na starost Josh Friedman (Terminátor: Temný osud), jenž nahradil scenáristy Jeffa Kaplana a Iana Springera.

Oficiální premiéra je stanovená na 1. 5. 2025.