Produkce třetí sólovky Ant-Mana, které se však dočkáme až v roce 2023, byla oficiálně ukončena. Na svém Twitteru to oznámil režisér Peyton Reed, který do příspěvku ještě přidal pěknou artovou malbu od Marka Jamese Hiblina. Na ní můžeme vidět Ant-Manovu hlavu, na které stojí maličká Vosa. Film je tak připraven vstoupit do procesu postprodukce. A i když se premiéry dočkáme až za dlouhou dobu, tvůrci tak aspoň mají dostatek času na to, aby film převedli do co nejkvalitnějšího stavu. Jelikož má být třetí Ant-Man jednou z nejdůležitějších součástí momentální MCU fáze, tak pro žádnou unáhlenost rozhodně nebude místo. 

I přestože ještě neznáme přesnou zápletku filmu, už alespoň víme, že bude nějakým způsobem souviset s cestováním v čase. Quantum Dimenze byla prvně představena ve druhé Ant-Man sólovce (Ant-Man and the Wasp), ovšem daleko důležitější roli hrála v Avengers: Endgame, kde ji hrdinové použili, aby mohli z minulosti získat všechny Kameny nekonečna, čímž pak mohli zvrátit Thanosovo lusknutí. Mimo jiné bychom se ve třetím díle měli dočkat i Kanga Dobyvatele (Jonathan Majors), který v původních komiksech patří mezi největší padouchy Marvelu. Představen už byl na konci první série seriálu Loki. Mnozí fanoušci se tak dohadují o tom, že Kang Dobyvatel by mohl po Thanosovi zaujmout roli dalšího velkého záporáka, proti kterému budou muset Avengeři spojit své síly. To vše ukáže čas. 

Do třetího dílu se samozřejmě opět vrátí Paul Rudd a Evangeline Lilly. Stejně tak se opět dočkáme Michaela Douglase a Michelle Pfeiffer. Mimo jiné se ale má ve filmu ukázat i Bill Murray, který přednedávnem poměrně nonšalantně oznámil, že má ve filmu cameo. Zatím však nevíme, o koho přesně se bude jednat. O scénář se postaral Jeff Loveness který proslul svým psaním pro seriál Rick a Morty. Filmu se v kinech dočkáme 28. 7. 2023.