Někdy během dnešního dne si budete moci na Netflixu pustit Zkázu bohů, nový animovaný seriál z prostředí severské mytologie, na jehož výrobě se podílel Zack Snyder. Na světě už máme několik upoutávek, které slibují podívanou určenou pro dospělé publikum, kde o krvavé násilí nebude nouze. Pokud chcete ještě jednu ochutnávku, můžete se výše podívat na nejnovější klip, který vyšel v rámci probíhající netflixovské akce Geeked Week.

Klip je tentokrát konverzačka, žádná zběsilá akce. Hrdinové se v něm pokusí na svou stranu získat mocné spojence, aby to mohli spočítat samotnému Thorovi. Nejdříve ale budou muset zabít sněžného draka Fafnira, což se na první pohled zdá být nemožným úkolem.

Co se hlavní dějové linie týče, ta by měla začít na bitevním poli, na kterém krále Leifa (Stuart Martin) zachrání před smrtí odvážná Sigrid (Sylvia Hoeks), bojovnice s železnou vůlí. Po bitvě se posléze oba dva rozhodnou vzít, nicméně jejich svatbu jim překazí hněv Thora (Pilou Asbæk). Sigrid se proto rozhodne vydat se na cestu pomsty. 

Zack Synder seriál napsal a vytvořil spolu s Jayem Olivou (Liga spravedlivých: Temno) a Ericem Carrascem (Vládci vesmíru: Odhalení). Postaral se také o režii první a závěrečné epizody. Animace si vzalo pod palec studio Xilam Animation.

Dále v seriálu slyšíme hlasy herců jako John Noble (Odin), Rahul Kohli (Egill), Jamie Clayton (The Seid-Kona), Kristofer Hivju (Andvari), Peter Stormare (Ulfr), Jamie Chung (Hel), Lauren Cohan (Inge) a Corey Stoll (Hrafnkel).