Připravte se na animovanou cestu, která bude plná nejrůznějších bohů a monster. Netflix nedávno vydal oficiální teaser na nadcházející seriál jménem ONI: Thunder God's Tale, na který se můžete podívat výše. Příběh bude vycházet především z japonské mytologie, přičemž se zaměří na hrdinku jménem Onari. Ta se rozhodne jít ve stopách dávných hrdinů, ovšem její unikátní síly a schopnosti ještě nejsou zcela rozvinuté. K tomu ale nepochybně dojde až poté, co se za dobrodružstvím sama vydá. Její vesnici ale začnou ohrožovat nepřátelé samotných bohů, démoni Oni. Bude Onari schopná je zastavit? 

Tvůrcem a showrunnerem celého seriálu se stal Dice Tsutsumi, který se o něm vyjádřil následovně:

,,Cesta statečné dívky chycené mezi dvěma rozdělenými světy je ve svém jádru nejenom pro mě velmi osobním příběhem, ale také se stal osobním pro všechny zúčastněné na projektu, včetně našeho obsazení.“

Tsutsumi se taktéž stal výkonným producentem po boku Roberta Konda a Kanga Lee. Na scénáři taktéž pracovala Mari Okada, která se například podílela na tvorbě anime filmů jako The Anthem of the Heart, Květina zaslíbená rannímu loučení a Her Blue Sky. Projekt by měl být především autorským vyjádřením lásky k celé japonské mytologii. 

V seriálu uslyšíme hlasy herců jako Momona TamadaArchie YatesCraig RobinsonTantoo CardinalBrittany IshibashiOmar MillerAnna AkanaCharlet Takahashi ChungMiyuki SawashiroYuki MatsuzakiSeth Carr a Robert Kondo.

Zatím však není známo, kdy přesně se animované série dočkáme, určitě to ale bude ještě letos.