Dramatický muzikálový animovaný seriál Entergalactic byl oznámen poprvé již v roce 2019. Jedná se o seriálovou adaptaci stejnojmenné hudební desky od Kida Cudiho. Tento americký rapper, jehož pravé jméno zní Scott Ramon Seguro Mescudi, se chystá prozkoumat doposud neprobádané vody, k dispozici bude mít rozhodně vytříbený herecký ansámbl, který mu pro jeho dílo propůjčí hlasy.

Na Netflix Geeked Week bylo představeno herecké obsazení, přičemž se jedná opravdu o herce první kategorie. Těšit se můžeme na herečku z Fantastických zvířat Jessicu Williams, Timothée Chalameta z Duny, amerického rappera Ty Dolla $ingh, herečku Lauru Harrier, zpěvačku Vanessu Hudgens, Jadena Smithe či Macaulay Culkina.

Stručná synopse muzikálního seriálu naznačuje, že se bude jednat o vyprávění plném lásky a kreativity. Entergalactic by měl být originálním příběhem o mladém umělci, který se snaží najít rovnováhu mezi láskou a uměním. To první přijde k hlavnímu hrdinovi Jabarimu při stěhování, kdy narazí na novou sousedku Meadow. 

Můžeme se těšit na explozi hudby, umění a módy v jediném městě, které je schopno všechny tři aspekty najednou zvládnout. Celý příběh se totiž bude odehrávat v New Yorku. Na tento originální muzikálový počin si ale stále musíme počkat, protože ani Geeked Week neodhalil datum vydání. Tak snad se dalších novinek o Entergalactic dočkáme co nejdříve.

Naštěstí nám byla poskytnuta alespoň krátká upoutávka, která nejenomže láká pohodovou hudbou, ale i animací, která v nás evokuje animační styl, jenž byl použit například ve Spider-Man: Paralelní světy. A to si rozhodně necháme líbit.