Soudní řízení mezi Johhnym Deppem a jeho bývalou manželkou Amber Heard, které sledovalo miliony lidí, skončilo poměrně nedávno. Mnozí si oddechli, že herec Johnny Depp rozsudek soudu vyhrál. Zejména v jeho průběhu totiž herec získal podporu od veřejnosti. Amber Heard naopak přijala rozhodnutí soudu špatně a je z něj stále velmi rozrušená. Vyšlo dokonce najevo, že se hodlá proti verdiktu poroty odvolat. Nyní herečka od vyhlášení rozsudku poprvé promluvila o tom, co má na srdci.

Jak prozradila v rozhovoru pro NBC News, říká, že Johnny Depp je „fantastický herec“, proto porotu neviní. Zároveň však nevěří, že to, co se jí stalo, „bylo spravedlivé“.

,,Neobviňuji je. Vlastně je chápu. On je milovanou postavou a lidé mají pocit, že ho znají. Je to fantastický herec. Je mi jedno, co si o mně kdo myslí nebo jaké soudy chcete vynášet o tom, co se stalo v soukromí mého domova a v mém manželství. Tedy za zavřenými dveřmi. Nepředpokládám, že by průměrný člověk měl tyto věci vědět. A proto si to neberu osobně."

Poté herečka pokračovala a svěřila se, že podle ní jsou na vině sociální média.

„Ale i ten, kdo si je jistý, že si všechnu tu nenávist zasloužím, i kdybyste si mysleli, že lžu, stejně byste se mi nemohli podívat do očí a říct mi, že si myslíte, že na sociálních sítích došlo ke spravedlivému zastoupení. Nemůžete mi říct, že si myslíte, že to bylo spravedlivé.“

Přečtěte si také: Jonathan Majors v MCU skončil. Soud ho shledal vinným z napadení a obtěžování

Toto tvrzení se shoduje s jejím původním prohlášením, které vydala ihned po vyhlášení rozsudku, v němž se domnívala, že porota byla zmatená a ovlivněná, aby hlasovala proti ní. Nyní se ovšem zdá, že se mnohem více snaží odkazovat na uživatele sociálních médií, kteří mohou za nespravedlivé obviňování.

„Domnívám se, že se Johnnyho právníkům podařilo přimět porotu, aby přehlédla klíčovou otázku svobody projevu a ignorovala důkazy, které byly tak přesvědčivé, že jsme ve Velké Británii vyhráli.“

V každém případě je jasné, že právní debakl s Johnnym Deppem bude pravděpodobně ještě nějakou dobu pokračovat i po jeho zdánlivém ukončení. O nových informacích a zvratech vás samozřejmě budeme informovat, jakmile budou k dispozici.